Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Szukam EKIPY - Norwegia

Czytali temat:
(428 niezalogowanych)
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
Jak w temacie,montuję ekipę do pracy w DK w przemyśle mięsnym.6 osób. .Praca będzie legalna,od kwietnia,oczywiście trza komuś podarować jabłecznik(po załatwieniu formalności),wszystkie szczególy na PRIVA .pozdrawiam VLAD
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
4altee napisał:
Jak w temacie,montuję ekipę do pracy w DK w przemyśle mięsnym.6 osób. .Praca będzie legalna,od kwietnia,oczywiście trza komuś podarować jabłecznik(po załatwieniu formalności),wszystkie szczególy na PRIVA .pozdrawiam VLAD

wezmiecie mnie chłopaki ?
mieso > to jest to, co najbardziej lubią ..... tygrysy i sportowcy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
Powielam temat. Dla swojego Duńskiego Pracodawcy szukam dwóch,trzech osób (kobiet,mężczyzn) chętnych do wyjazdu do pracy do DK w charakterze pracownik produkcji kiełbas(przetwórstwo mięsa), z papierami,znającymi się na pracy.Najlepiej zamieszkałe w województwie dolnośląskim.Żebyśmy się mogli spotkać osobiście i porozmawiać o szczegółach.Praca na kontrakt od kwietnia,dobre zarobki.Dziękuję wszystkim mechanikom,budowlańcom i malarzom,może dla nich znajdzie się tez jakaś oferta w najbliższym czasie.Najważniejsza sprawa,trzeba policzyć siły na zamiary i odłożyć kilka groszy na koszty związane z podróżą do DANII i upieczeniem dobrego placka. Pozdrawiam pisać na pv
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
4altee napisał:
Powielam temat. Dla swojego Duńskiego Pracodawcy szukam dwóch,trzech osób (kobiet,mężczyzn) chętnych do wyjazdu do pracy do DK w charakterze pracownik produkcji kiełbas(przetwórstwo mięsa), z papierami,znającymi się na pracy.Najlepiej zamieszkałe w województwie dolnośląskim.Żebyśmy się mogli spotkać osobiście i porozmawiać o szczegółach.Praca na kontrakt od kwietnia,dobre zarobki.Dziękuję wszystkim mechanikom,budowlańcom i malarzom,może dla nich znajdzie się tez jakaś oferta w najbliższym czasie.Najważniejsza sprawa,trzeba policzyć siły na zamiary i odłożyć kilka groszy na koszty związane z podróżą do DANII i upieczeniem dobrego placka. Pozdrawiam pisać na pv

"dla SWOJEGO dunskiego pracodawcy......"

napisz wiecej jak sie juz zainstalujesz, to podjade przejazdem, zebys mógł mi zayebac

Pamietaj, ze dunska korona cieniuje kosztem norweskiej, a i zarobki o wiele mniejsze(przed podpisywaniem kontraktu)!
aaaaaaaaaa i najwazniejsze > nawet niemcy lepiej traktuja polaków!
Tak wiec nastaw sie na traktowanie cie bardzo zle, czyt. polskiej swini (polecam ksiazke polskiego bramkarza, grającego w Dk kilka lat) > Arkadiusz Onyszko!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
marianekreaktywacja napisał:
i najwazniejsze > nawet niemcy lepiej traktuja polaków!
Tak wiec nastaw sie na traktowanie cie bardzo zle, czyt. polskiej swini (polecam ksiazke polskiego bramkarza, grającego w Dk kilka lat) > Arkadiusz Onyszko!

spotkałem się z tym
jak w USA i Niemczech całkiem oddzielnie były organizowane ankiety wśród tambylców
pytanie brzmiało
z jakim zwierzęciem kojarzy ci się dany naród
pomijam inne narody
ale Polacki zawsze i wszędzie kojarzą się ze świniami
także gepardzie bez zdziwka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
bo w USA I Niemczech to zydzi sa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
patim napisał:
bo w USA I Niemczech to zydzi sa

ta w Niemczech żydzi:

Polak, Czech i Niemiec wchodzą do baru.
- Co podać? pyta barman.
- Dla mnie na rozgrzewkę setka czystej i schabowego z ziemniakami mówi Polak.
- Dla mnie tradycyjnego Pilsnera i gulasz z knedlikami mówi Czech.
- A dla mnie kieliszek raki i kebaba dodał Niemiec.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
akurat Turcy szanuja Polakow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok