Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Kupie prace - Norwegia

Czytali temat:
(911 niezalogowanych)
12 Posty
Radziu ...
(tulid123)
Wiking
Wiem wiem głupie ogloszenie,ale nie mam wyjścia...dobrze zapłace za pomoc w znalezieniu stałej pracy na terenie Norwegii. praca na produkcji,magazynach... jezyk angielski bardzo dobry, norweski podstawy jak i ciągła nauka...uprawnienia wózki widłowe, magazynier,prawko kat B, doświadczenie pracy w gospodarstwach rolnych jak i na produkcji. Prosze o kontak. A i najważniejsze to ty ustalasz cene.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
tulid123 napisał:
Wiem wiem głupie ogloszenie,ale nie mam wyjścia...dobrze zapłace za pomoc w znalezieniu stałej pracy na terenie Norwegii. praca na produkcji,magazynach... jezyk angielski bardzo dobry, norweski podstawy jak i ciągła nauka...uprawnienia wózki widłowe, magazynier,prawko kat B, doświadczenie pracy w gospodarstwach rolnych jak i na produkcji. Prosze o kontak. A i najważniejsze to ty ustalasz cene.

100tys nok ???

Magazyn, jazda wózkiem, ale tez układanie,pakowanie,rozpakowywanie,szykowanie wysyłki,itp > praca w wiekszosci na zewnątrz, tzn. bywasz tu i tu, dokładnie tak jak w TUI
Praca 7-15,30 płatne 8h!
Duzo pracy w pt noc i nd noc > (kilka godzin, ale duzo do zrobienia).....
Trzeba tez postrzatac wokoł siebie w wolnym czasie, ale nie jest to jakis kierat...
mało nadgodzin, a stawka podstawowa 155 brutto!
Jesli jestes zainteresowany, to odpisz, ale musisz miec te pieniadze w gotówce, a zapłata w dniu podpisania kontaktu!
Kontrakt dostaniesz na min.rok wiec nie ma lipy!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
100tys nok ???
a co to za damping socjalny tyle to robata kosztuje w POlsce
we Wloszech mozna zaplacic za robote 3 miesieczne pensje a zarobki sa marne
1000€ na miesiac czyli 12 000€ -3000€ =9000 z czego do Polski wysylamy 3 000 € rocznie
w Angli troche lepiej
ale u nas to mozna pol wyplaty wyslac do Polski
to i stawki powinny byc lepsze

no bo my wysylamy do domu 1400€ do domu
ale miesiecznie
czyli 17 000€ rocznie
to zalatwienie pracy powinno kosztowac 16 000 €
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
patim napisał:
100tys nok ???
a co to za damping socjalny tyle to robata kosztuje w POlsce
we Wloszech mozna zaplacic za robote 3 miesieczne pensje a zarobki sa marne
1000€ na miesiac czyli 12 000€ -3000€ =9000 z czego do Polski wysylamy 3 000 € rocznie
w Angli troche lepiej
ale u nas to mozna pol wyplaty wyslac do Polski
to i stawki powinny byc lepsze

ale miesiecznie
czyli 17 000€ rocznie
to zalatwienie pracy powinno kosztowac 16 000 €

mów za siebie!
1400euro/mies? to rumuni wiecej z grania wysyłaja

nasze chlopaki sla dwa x tyle
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
patima napisał:
marianekreaktywacja napisał:
ale miesiecznie
czyli 17 000€ rocznie

mów za siebie!
1400euro/mies? to rumuni wiecej z grania wysyłaja

nasze chlopaki sla dwa x tyle

1400€???? yhm... u mnie to ja licze 500nok max.... hahahahhahaha
ja nie umiem kolekcjonowac pieniedzy... zarabiam duzo i wydaje duzo... ja zyje...
laugh: laugh: laugh: to nie jest kur*a smieszne hehehe

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
juz nie dawno pisałam,że nie długo to będa swoje kobitki oferowac za pracę...ludzie jak tu Wam załatwic robote jak wy jesteście nie ogarnięci,aby ja samemu znalezc....zreszta jesli ktoś czeka na robote z róznych agencji 3 i więcej miesiecy no to dla mnie jest coś nie tak,skoro nikt z firmy nie odpowiada wam,albo zle CV tz żle napisane albo nic nie reprezentujecie soba i żadna firma Was nie chce....więc jak tu nawet wkręcić kogos do np swojej pracy i za gwarantowac za taka osobę,że jest dobry w tym co robi skoro tyle firm Was olewa...przeciez to wstydu mozna się pózniej najesc i jeszcze pracowac trza będzie za tę osobę...możecie się obrażac i sobie brzydko popisac o mnie ale ja nigdy osobie,której nie znam nie załatwiłabym roboty za żadną kase,a to dla tego ze zbyt ciezko pracuję na zaufanie etc aby to stracic przez kogos kogo nie znam i można też stracić robotę,bo nie wiem na co by było stać kogos,aby tylko ten ktoś pracy nie stracił i myślę,że wiele osób kieruję się tym samym co ja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
360 Postów

(KonkoN)
Stały Bywalec
kolejny otwiera puszkę pandory, zagląda ... i już lecą setki "pozytywnych" oraz "wspierających" komentarzy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
KonkoN napisał:
kolejny otwiera puszkę pandory, zagląda ... i już lecą setki "pozytywnych" oraz "wspierających" komentarzy

może ty tak wesprzesz a nie tylko komentujesz cooooooo? może tych wszystkich ludzi trza z powrotem do przedszkola zaprowadzić i życia uczyc...hm...może dla ciebię będę dobra jak oddam swoja prace nie poradnym ludziom...oj tak wtedy to byłabym pozytywnie komentowana...no prosze cię...pomóz tym ludziom a nie tylko latasz po forum i wciąz te same spiewki piszesz...pomóż,znajdz pracę,mieszkanie innym,daj coś od siebie a wtedy komentuj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
360 Postów

(KonkoN)
Stały Bywalec
nie chodzi mi o to że ludzie nie pomagają tylko o to że ciągle jest mielony temat : PRACA MIESZKANIE co już ludzi doprowadza do szału, praca nie leży na ulicy a można poczytać wcześniejsze posty i temat sam się rozwiąże. Nikt nie jest taki sam ale ma taki sam problem jak wielu czyli robota i dach nad głową. Za nieporozumienie przepraszam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
KonkoN napisał:
nie chodzi mi o to że ludzie nie pomagają tylko o to że ciągle jest mielony temat : PRACA MIESZKANIE co już ludzi doprowadza do szału, praca nie leży na ulicy a można poczytać wcześniejsze posty i temat sam się rozwiąże. Nikt nie jest taki sam ale ma taki sam problem jak wielu czyli robota i dach nad głową. Za nieporozumienie przepraszam

ok nie ma sprawy ja też po częsci przepraszam uznaję temat za zamknięty między Nami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok