Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Michał Żurawiecki ADRIAN ADRIAN Piotr Wiśniewski Alina Rajner maniek mankowski (4302 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
dekorasjonhus napisał:
srak to jest !!! i koIo dupy mi to Iata co wypisujesz ch stary !a co do dochodow ch cie obchodzi skad kto ma i iIe zarabia! SKORO TAK PISZESZ TO I TAK MASZ...
Ciekawe jak będziesz śpiewał gdy zawita do Twojej firmy Skattpoliti...
Ostatnio było głośno w norweskich środkach masowego przekazu ,że znowu POLOCZKI zajumali koparkę budowlaną ..
NIE DOSZŁY DO CIEBIE JAKIEŚ SŁUCHY NA TEN TEMAT...!? .

P.s.
Ciekaw jestem czy masz w porządku wszystkie faktury na kamień i materiały pomocnicze...
Ale ...CO TAM mnie to CH... i g....obchodzi ....
POWODZENIA W TRAKCIE KONTROLI....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
pan Emil zarobił 90 tysiecy tylko...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
Hilton napisał:
pan Emil zarobił 90 tysiecy tylko...
Tak jakoś kojarzą mi się dwie osoby (od drogich szczepionek, no i ten ósmy, pasażer nostromo)
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
DZIKI napisał:
Proponuję usunąć wątki niejakiego dekorasjonhus i będzie po problemie JUŻ RAZ Z TEGO FORUM USUNIĘTO NIE TYLKO WĄTKI ALE CAŁE TEMATY
I OBY NIGDY WIĘCEJ DO TAKICH PRAKTYK TU NIE DOCHODZIŁO...!!!

MY SAMI POWINNIŚMY DAĆ SOBIE RADĘ Z PANEM EMILEM...

NIEPRAWDAŻ ...
Ciekawe jak zareagują jego norwescy lub polscy współpracownicy jak się dowiedzą jakim jest siermiężnym kmiotem...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(dekorasjonhus)
Wiking
GabrieI takiej cioty jak ty to nawet na koncu swiata sie nie spotka!
ostatni raz mowiem bo juz stad Iece wszem i wobec ze jestes zjebanym staruchem !
a na tym portaIu juz powinii cie dawno usunac za twoje gIupie teksty
narazie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Freddy napisał:
Po....co.....wy.....mu......odpisujecie????niech pisze sam ze soba!!!!TAK z nudów...!!! ,
no i ciekawi jesteśmy OGROMNIE , w każdym bądź razie JA ...stary ch... KIEDY EMILKOWI PUSZCZĄ ZWIERACZE...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
gabriel napisał:
Freddy napisał:
Po....co.....wy.....mu......odpisujecie????niech pisze sam ze soba!!!!TAK z nudów...!!! ,
no i ciekawi jesteśmy OGROMNIE , w każdym bądź razie JA ...stary ch... KIEDY EMILKOWI PUSZCZĄ ZWIERACZE...

Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
dziki jaka ty masz fajna córcię !! Czegos ją ukrywał tak długo??
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Proponuję troszkę okna pouchylać, bo coś tutaj polskim cwaniactwem zajeżdża i mogło by jutro dzieciom apetyt odebrać do skosztowania czegolwiek na spotkaniu A tobie smrodzie POLSKI dziękujemy bardzo ,także wypierdalaj tam skąd żeś wylazł Adie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
Hilton napisał:
dziki jaka ty masz fajna córcię !! Czegos ją ukrywał tak długo??
Bo ja skromny i wstydliwy jestem. Wiesz ile mnie kosztowało żeby się przełamać i zmienić awatar?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok