Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Beata Adamus mibalek (5693 niezalogowanych)
66 Postów

(Przesympatyczni)
Początkujący
jasta102 napisał:
Przesympatyczni napisał:
To teraz pytanie panie jasta skoro przeszkadzaja ci Polacy za granica, skoro tutaj nie ma pracy jak ciagle piszesz to dlaczego wciaz tutaj siedzisz ?? Jedz do Polski i nie psuj nam opinii
prawdziwy Polish Joke
bo tam ich pewnie mniej
to podobne do tego
słyszałeś , że Polacki na Słońce polecą
ale przecież tam strasznie gorąco
oni polecą w nocy

wez dwie tabletki tego prozac-u nie jedna

przeciez mowilem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
BiZi napisał:
jasta102 napisał:
Przesympatyczni napisał:
To teraz pytanie panie jasta skoro przeszkadzaja ci Polacy za granica, skoro tutaj nie ma pracy jak ciagle piszesz to dlaczego wciaz tutaj siedzisz ?? Jedz do Polski i nie psuj nam opinii
prawdziwy Polish Joke
bo tam ich pewnie mniej
to podobne do tego
oni polecą w nocy

jasta, slyszalem ze to ruskie maja leciec noca na slonce.....

na pewno to poleci JA STASEK z pod stawanger
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Przemko napisał:
BiZi napisał:
Rzymski82 napisał:
Robimy syf jakich mało gdzie się tylko da. Ja do Norwegii albo Wizz Air albo Color Line. I to co się dzieje np. w Danii przed promem to wstyd mi że też jestem Polakiem. Ja przyjadą busy wypchane polską elitą i wypadną z nich najebani rodacy to dobrze jak tylko zarzygają parking, a mało to razy szukali zaczepki. Na promie to samo. Zawsze się ktoś bije i zawsze to jest polak. Ostatni na lotnisku w Oslo jeden skończony debil zrobił awanturę bo miał podręczny wielkości Pałacu Kultury i go babka nie chciała z tym wpuścić do samolotu. Jak powiedziała że może wejść jak bagaż zmieści do formy to oczywiści krótka riposta aby spierdalała i ciągnie do bramki. Musiała go ochrona wyprowadzić. Takich kurwa cweli tu nie chcemy. Tak jak ludzie w Polsce nie chcą rumunów którzy tylko będą kraść i do roboty nie pójdą.

Koles obalil flaszke i w Gdansku z samolotu zabralo go pogotowie bo byl nieprzytomny...wracal do domu na Swieta

Cosik mi się wydaje ze pomylił tą ową flaszkę,z flaszką ziółek Lipnera dobre może myślał ze to błeno lecitin na skleroze

Na poczatku nie bylo do smiechu bo koles mial ledwo wyczuwalny puls i wszyscy mysleli, ze kopnal w kalendarz......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
Andre ved mark napisał:
a ty co przemko ? adwokat jego jesteś czy promotor ?

Kibic a nie moge???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów

(Przesympatyczni)
Początkujący
Andre ved mark napisał:

Prace chyba chce zeby mu jasta zalatwil wsrod "polskich swin" hahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów
Łukasz Bernaś
(Rzymski82)
Stały Bywalec
Przesympatyczni napisał:
Rzymski82 napisał:
Robimy syf jakich mało gdzie się tylko da. Ja do Norwegii albo Wizz Air albo Color Line. I to co się dzieje np. w Danii przed promem to wstyd mi że też jestem Polakiem. Ja przyjadą busy wypchane polską elitą i wypadną z nich najebani rodacy to dobrze jak tylko zarzygają parking, a mało to razy szukali zaczepki. Na promie to samo. Zawsze się ktoś bije i zawsze to jest polak. Ostatni na lotnisku w Oslo jeden skończony debil zrobił awanturę bo miał podręczny wielkości Pałacu Kultury i go babka nie chciała z tym wpuścić do samolotu. Jak powiedziała że może wejść jak bagaż zmieści do formy to oczywiści krótka riposta aby spierdalała i ciągnie do bramki. Musiała go ochrona wyprowadzić. Takich kurwa cweli tu nie chcemy. Tak jak ludzie w Polsce nie chcą rumunów którzy tylko będą kraść i do roboty nie pójdą.

i to Ty i jasta bedziecie decydowac kto przyjdzie do Norwegii tak ?

wszedzie sa debile, ale nie mozna generalizowac to tak samo jakby Ciebie wywalili z pracy bo jakis polak zrobil awanture na lotnisku...

no kur...

Oczywiście że nie można ale ludzie generalizują i co ty na to poradzisz. Im więcej polaków tym więcej syfu. To oczywiście nie tak że jak będzie więcej rumunów to będzie mniej syfu. Tez go będzie więcej. Tylko co mnie obchodzi że będą mieli rumunów za ostatnie szmaty. Ja nigdzie nie toleruje syfu ani w NO ani w PL. Bo to jak ze złodziejem gdziekolwiek by nie był to będzie złodziejem. I nikt nie będzie zadowolony z jego obecności
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
BiZi napisał:
jasta102 napisał:
Przesympatyczni napisał:
prawdziwy Polish Joke
bo tam ich pewnie mniej
to podobne do tego
oni polecą w nocy

jasta, slyszalem ze to ruskie maja leciec noca na slonce.....

wszystko dowcipy, które słyszałeś po polsku i występował w nich głupi rusek, albo policjant są znane w USA i najprawdopodobniej tam wymyślone o głupim Polacku
teraz częściowo zastępuje się go z powodu poprawności politycznej blondynką, ale Amerykanie i tak wiedzą o kogo chodzi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
Przesympatyczni napisał:
Andre ved mark napisał:

Musiał bym zacząć pracować z tobą,a na to mnie jasta nie namówi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
148 Postów

(NorgeMatrix)
Stały Bywalec
Troche przesadziles z tym brutto
Mam 218 NOK/h + piecdziesiatki + setki + dodatek za nocki+diety. Diety są nie wliczane do brutto a jest tego sporo. Pracuyje w firmie ktora ma kontrakty rządowe (drogi, mosty, tunele). Praca od poniedzialku do czwartku (i to jest najpiekniejsze )

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów

(Przesympatyczni)
Początkujący
Przemko napisał:
Przesympatyczni napisał:
Andre ved mark napisał:

Musiał bym zacząć pracować z tobą,a na to mnie jasta nie namówi

Przemku przypomne ci, ze jako pierwszy pisales do nas czy nie jestesmy toba zainteresowani do trojkata ...

a teraz piszesz o nas "polskie swinie "
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok