Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(4169 niezalogowanych)
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
agent Tomek znowu dziala
tyle ze sad przyznal Kasi tylko 14 dniowe wczasy

a Poklosie Władysława Pasikowskiego bedzie obrazowal Polske
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
Od mediów wymaga się, by spełniały rolę edukacyjną, i taki sam przekaz powinien płynąć na konferencji prasowej. Przecież ten człowiek żył w jakimś środowisku, nikt nie zauważył, że dzieje się coś niepokojącego? O tym prokuratura powinna powiedzieć. Dalej - co się stało z osobami, które miały zostać zwerbowane przez podejrzanego? Prokuratura twierdzi, że nie zostały zatrzymane. Dlaczego? Społeczeństwo nie rozumie, dlaczego są one na wolności i jeżeli nie można powiedzieć czemu, to trzeba chociaż jasno uargumentować milczenie w tej sprawie. To był spisek kilku osób, które planowały zamach na władze państwowe, czy nie było? To jasno na konferencji nie zostało powiedziane.

no własnie..było czy nie było oto jest pytanie

interia.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
B.K. napisał:
Od mediów wymaga się, by spełniały rolę edukacyjną, i taki sam przekaz powinien płynąć na konferencji prasowej. Przecież ten człowiek żył w jakimś środowisku, nikt nie zauważył, że dzieje się coś niepokojącego? O tym prokuratura powinna powiedzieć. Dalej - co się stało z osobami, które miały zostać zwerbowane przez podejrzanego? Prokuratura twierdzi, że nie zostały zatrzymane. Dlaczego? Społeczeństwo nie rozumie, dlaczego są one na wolności i jeżeli nie można powiedzieć czemu, to trzeba chociaż jasno uargumentować milczenie w tej sprawie. To był spisek kilku osób, które planowały zamach na władze państwowe, czy nie było? To jasno na konferencji nie zostało powiedziane.

no własnie..było czy nie było oto jest pytanie

interia.pl

ale ukryć się nie da,że skafander uwierzyła rektorowi ,który twierdzi,że go nie znał i nie widział człowiek się chce logicznie od tego odciąć a ona przetacza nic tylko jego słowa i normalnie stwierdziła po wielkich namysłach, iż to jest dziwne hahahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów

(skafander00)
Stały Bywalec
anatol,gdzie napisałam,że wierze????????????????????????????????Napisałam tylko,że była rozmowa EMITOWANA W TELEWIZJI.Odpierdol się gimbusie ode mnie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
skafander00 napisał:
anatol,gdzie napisałam,że wierze????????????????????????????????Napisałam tylko,że była rozmowa EMITOWANA W TELEWIZJI.Odpierdol się gimbusie ode mnie.

przepraszam ty poddałaś tą wypowiedz swym wielkim przemyśleniom,argumenty ci się skończyły i zaczęłaś mnie wyzywać -córo nauki i wielkich przemyśleń patriotycznych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów

(skafander00)
Stały Bywalec

Kontruję ad personam-kolokwializm.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
B.K. napisał:
patim napisał:
.ale do groma jasnego skąd ten człowiek miał wziąć cztery tony materiałow wybuchowych
i wlasnie o to chodzi zeby spoleczenstwo myslalo gdziete 4 tony trotylu
albo gdzie jest Kasia W

a nie myslalo o gospodarce o kryszysie w rzadzie ,w PSL

uprzejmie donosze,ze Kasia W. została w dniu dzisiejszym zatrzymana przez policje
i zacznie sie od poczatku

wiadomosci,interia.pl

tiaa.. a Kasieńkę zatrzymali dziś tylko po to by "przykryć" wczorajszą "przykrywkę"... oczywiście.... hahahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów

(skafander00)
Stały Bywalec
Jasna-Dzięki Ale bardziej adekwatny byłby Andrzej Nowak z TSA nt.hejterów
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok