Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Żebracy - Norwegia

Czytali temat:
(654 niezalogowanych)
5 Postów
Łukasz Tudek
(chadmichael28)
Wiking
Witam, pierwszy raz w życiu byłem w Norwegii dwa tygodnie, wszystko ładnie pięknie, ale całe dobre wrażenie popsuły mi widoki i natarczywe żebranie w Oslo społeczności romskiej, czy nic się z tym nie da zrobić, myślałem, że w Norwegii jest zakaz żebractwa, a tu takie kwiatki w centrum Oslo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
jeden naród ze Wschodniej Europy żebrze
a drugi kradnie i szmugluje
no i który lepszy?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Łukasz Tudek
(chadmichael28)
Wiking
Nie ja ich nie potępiam, lepiej niech w taki sposób zarabiają niż zdobywają pieniądze w sposób przestępczy, tylko niech nie zaczepiają ludzi i niech nie będą nachalni.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
164 Posty

(A.A.Nowak)
Stały Bywalec
629 Postów
Karol Pitek
(karol3)
Wyjadacz
hehe, fajne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
217 Postów
El Mundo
(Matiboy)
Stały Bywalec
lepsze takie żebranie niż chodzenie po domach jak miało to miejsce ostatnio na Soli, pewna młoda dziewczyna z karteczką , że jest studentką z Polski i prosi o jakieś 100 koron - siostra od razu ja też jestem z Polski zaskoczenie na twarzy żebraczki, szkoda , że ja akurat byłem w pracy...
Nie zdarzyło mi się tu jeszcze w Nor żeby cygan po domach chodził a tu proszę... Polka

Co do samych żebraków , będą dopóki głupi ludzie bedą im dawać pieniądze , ostatnio w Sandnes centrum podjeżdża busik wypuszcza 3 cyganki na łowy, kiedyś kopnąłem w dupę kolegę norwega za to , że rzucił cygance, wkurzył się bardzo , ale nie zrozumiał czemu dostał, przynajmniej ciężko mu było
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
XyZZZ Zzzzzzzzzzzzzz
(ABCDEFG102)
Wiking
Żebrzą a pod kiermaną najnowszy iphone 5 skitrany ... nieroby , śmierdziele, kop w dupe i do roboty.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
jasta102 napisał:
no i który lepszy?

Dobre pytanie...

podejrzewam,że zostanie bez odpowiedzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
oppland napisał:
jasta102 napisał:
no i który lepszy?

Dobre pytanie...

podejrzewam,że zostanie bez odpowiedzi

Odpowiedz jak odpowiedz...mozesz prowadzić na ten temat dyskuje w nieskonczoność....najgorsze jest to,ze ani jednego ani drugiego nie wyplenisz z jednymi sobie poradzisz,nastepni wyrastaja jak grzyby po deszczu...łatwy zarobek od dawien dawna kusił i dalej bedzie....ups...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok