Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Maciej xXx Krystian Kozyra Jantyma Tomek11111 Marko Marko (2516 niezalogowanych)
88 Postów
Pawel x
(MikeP)
Początkujący
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
88 Postów
Pawel x
(MikeP)
Początkujący
Rumpelstyckin napisał:
Dlaczego???? Od dłuższego czasu zastanawiam się dlaczego takie fajne forum jak moja norwegia ktore mogloby naprawde stac sie portalem dzieki ktoremu Polacy w norwegii nawiazuja znajomosci, wymieniaja poglady, sluza sobie pomoca, jest opanowane przez bande debili i nieudacznikow ktorych to owa stronka moja norwegia jest conajmniej drugim zyciem.
Gabriel - 5000 postow, zawsze uszczypliwy, tetryk ktory zawsze wiedzial jak sprowadzic aliena na ziemie, do kazdej wypowiedzi wtracal swoje piec groszy szydzil a teraz prosze sam poszukuje pracy przez portal i wypisuje posty pod paroma nickami zenada,
Marianek - debil i kutafon, zgrywal biznesmena(kasa kasa) co to nie on, popierdolony typ ktorego ego przewyzsza chyba ega wszystkich uzytkownikow tego forum i co pajac spierdolil, pewnie wyjebali go z roboty i musial wracac bo watpie zeby czlowiek siedzacy cale popoludnie na forach umieal znalezsc sobie nowa i po milionie nie zostal nawet mokry slad
Yastek- hydraulik, nie lubu aliens, czlowiek ktory wszystko mial juz w tydzien a kto tak nie umie to alien,chory czlowiek bez rodziny przyjaciol jego pasaj dopierdalanie ludziom na mn.
byl optimus ale spierdolil bo wedlug tego biznesmena sezon budowlany w norwegii konczy sie we wrzesniu.chyba domki malowal chuj,
Sa jeszcze pojebany brzydal z psychiatryka, dziwka beauty co daje dupy za talerz zupy, wiesniak z chcicago jasta102. Hilton tez sra wyzej niz dupe ma. i jeszcze pare innych zjebow ktorzy niszcza dobry portal. chuj wam w dupe!!!!!!!!!!!!!!!!!sami nic nie macie to nie znaczy zeby sie od razu wyzywac na innych!!

odp jest prosta admin ?????????????????? t
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
marcemil napisał:
sorry Wacek - nie obrażam twojej inteligencyi, no jak wiesz że to z Grimm to wiesz że to z nimieckiego....Rumpelstilzchen, po polsku Rumpelsztyk...
a może by tak norweskiego popróbować mendrki
rumpe - tyłek pupa
stikke - nakłuć włożyć
inn - do środka
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Rumpelstyckin napisał:
Dlaczego???? Od dłuższego czasu zastanawiam się dlaczego takie fajne forum jak moja norwegia ktore mogloby naprawde stac sie portalem dzieki ktoremu Polacy w norwegii nawiazuja znajomosci, wymieniaja poglady, sluza sobie pomoca, jest opanowane przez bande debili i nieudacznikow ktorych to owa stronka moja norwegia jest conajmniej drugim zyciem.
nie mogloby.. ono juz od dawna jest zajebiste........ a Yatsek to goni tylko niedojebancow i tepakow.. Ty uzywasz zdan pdrzednie zlozonych, wnioskuje wiec ze masz wiecej dzialajacych zwojow mozgowych od przecetengo aliena, ktorego najbardziej intersuje walka po-pis oraz bylejaka praca....
hmmmmm.. po dluzszym namysle: napisz do redakcji ze chcesz byc adminem, napisz ze chcesz ograniczac wolnosc slowa!!!!! forum moze i polskie ale zasady sa tutaj norweskie!!! kazdy pisze to co chce: jestesmy przeciez w Norwegii!!!!!! buzia, pa alienie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Yatsek napisał:
Rumpelstyckin napisał:
nie mogloby.. ono juz od dawna jest zajebiste........ a Yatsek to goni tylko niedojebancow i tepakow.. Ty uzywasz zdan pdrzednie zlozonych, wnioskuje wiec ze masz wiecej dzialajacych zwojow mozgowych od przecez tengo aliena, ktorego najbardziej intersuje walka po-pis oraz bylejaka praca....
hmmmmm.. po dluzszym namysle: napisz do redakcji ze chcesz byc adminem, napisz ze chcesz ograniczac wolnosc slowa!!!!! forum moze i polskie ale zasady sa tutaj norweskie!!! kazdy pisze to co chce: jestesmy przeciez w Norwegii!!!!!! buzia, pa alienie

... może i jesteś wielki przy tych niedojebanych i tępych alienach.....panie Yatsek
.....tylko co dalej?
....spoczynek na laurach?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
(Yatsek)
Maniak
retier1 napisał:
... może i jesteś wielki przy tych niedojebanych i tępych alienach.....panie Yatsek
.....tylko co dalej?
....spoczynek na laurach?

ja sie nie bawie w polityke!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
To może tak.
Aliena można zrozumieć...nie wie...nie umie.... no i nie potrafi sobie poradzić !
Więc szuka po najmniejszej lini oporu.
Wy jednak nie musicie. Wiecie prawie wszystko i potraficie dać sobie radę, a jednak siedzicie tu i jebiecie kogo sie da i ..... jak się da !
...więc czym tak na prawde różnicie się od nich samych?
Jak dla mnie ...... niczym

Przypomina mi to troche zabawy małych dzieci, które dorwały jakiegoś kota....psa...czy ptaka i wysilają fantazje .... co by mu tu zrobić dla zabawy
....bo to tylko zabawa.... i co najwyżej ktoś tam pokrzyczy
Bez osobistej wycieczki....ma sie rozumieć.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
(Yatsek)
Maniak
niemniej jednak jest to forum dla doroslych ludzi a placz i lamet to raczej jest kojarzony z malymi nieporadnymi i nie w pelni rozwinietymi umyslowo dziecmi....

nie kazdy nowoprzybyly jest alienem... alien to stworek na ktorego kazdy patrzy jak na... hmmm jak na aliena.. jakby byl z innej planety.....

a to tutaj to dla wychuchanych zaglaskanych wypieszczonych przez mamusie i tatusia alienow....
zycie jest brutalne a forum to nie jest grupa wsparcia tylko wymiana pogladow.......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
retier1 napisał:
To może tak.
Aliena można zrozumieć...nie wie...nie umie.... no i nie potrafi sobie poradzić !
Więc szuka po najmniejszej lini oporu.
Wy jednak nie musicie. Wiecie prawie wszystko i potraficie dać sobie radę, a jednak siedzicie tu i jebiecie kogo sie da i ..... jak się da !
...więc czym tak na prawde różnicie się od nich samych?
Jak dla mnie ...... niczym

Przypomina mi to troche zabawy małych dzieci, które dorwały jakiegoś kota....psa...czy ptaka i wysilają fantazje .... co by mu tu zrobić dla zabawy
....bo to tylko zabawa.... i co najwyżej ktoś tam pokrzyczy
Bez osobistej wycieczki....ma sie rozumieć.

dobrze ujęte
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
Yatsek napisał:
niemniej jednak jest to forum dla doroslych ludzi a placz i lamet to raczej jest kojarzony z malymi nieporadnymi i nie w pelni rozwinietymi umyslowo dziecmi....

nie kazdy nowoprzybyly jest alienem... alien to stworek na ktorego kazdy patrzy jak na... hmmm jak na aliena.. jakby byl z innej planety.....

a to tutaj to dla wychuchanych zaglaskanych wypieszczonych przez mamusie i tatusia alienow....
zycie jest brutalne a forum to nie jest grupa wsparcia tylko wymiana pogladow.......

mi się wydaje,że masz jakiś uraz,zapewne tobie nikt nie pomógł i stąd to zachowanie ytsaku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok