Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Artur Malek greg lewandowsky Andrzej Wolski cysiek33 Polak11 Chmielak (2615 niezalogowanych)
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
agakowal12 napisał:
Hilton ja tylko pytam o czym w ogóle mowa? Ja zadałam jasne pytania i dostałam jasne odpowiedzi tak? Ładnie podziękowałam i wszystko w temacie tak?
Więc pytam teraz po co i dla jakiej idei Gabrielek zaczął wypisywać swoje dywagacje? Jeżeli razi go tępota zwykłego człowieka bo taki z niego inteligent to niech się wypisze z forum i nikomu nie ubliża i to chyba wszystko w temacie?

Nie wiem o czym mowa, nie interesuje mnie to. Mnie pytasz po co Gabriel zaczal wypisywac dywagacje? Nie rozumem, dlaczego mialabym odpowiadac ci na to pytanie. Ja odnioslam sie do wypowiedzi matrixa.
A co do twojej wypowiedzi, to powiedz mi prosze skad u niektorych ludzi taka wioskowa maniera uzywania partykuly "tak" na koncu zdania??? Nikt normalny tak nie mowi i nie pisze. To nie jest po polsku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
gwara z pomorza.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Aga Kowal
(agakowal12)
Wiking
Skoro nikogo nic tu nie interesuje to po co wy tu jesteście? i wypowiadacie się? Mam wrażenie że stworzyliście sobie na tym forum coś na wzór klubu którego członkostwo jest ściśle selekcjonowane. Każdy inny kto się wypowiada jest zawistny, niedouczony i jak to ujęłaś nienormalny.
Wiecie co wam powiem? Skończcie srać takimi farmazonami że nikim i niczym się nie interesujecie bo zawsze macie dużo do powiedzenia!!! czy trzeba czy też nie. Chcesz pomóc to pomóż, wiesz coś to powiedz a jak nie to nie odzywaj się w ogóle. Nie umoralniaj, a jak boli cie że nie wszyscy są tak wykształceni i rozumni jak ty bo pewnie za takich się macie to ja wam mówię że nie jesteście tacy. Dlaczego? To proste, bo mądry i inteligentny człowiek ma jedną cechę której brakuje wam czyli skromność a umiejętność pisania ze składnią i bez błędów ortograficznych nie zawsze świadczy o wysokości IQ (chyba domyślacie się o czym mowa?) i jeżeli o tym nie pamiętacie to jest to kolejny dowód na to jacy jesteście "mądrzy". PA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
agakowal12 napisał:
Skoro nikogo nic tu nie interesuje to po co wy tu jesteście? i wypowiadacie się? Mam wrażenie że stworzyliście sobie na tym forum coś na wzór klubu którego członkostwo jest ściśle selekcjonowane. Każdy inny kto się wypowiada jest zawistny, niedouczony i jak to ujęłaś nienormalny.
Wiecie co wam powiem? Skończcie srać takimi farmazonami że nikim i niczym się nie interesujecie bo zawsze macie dużo do powiedzenia!!! czy trzeba czy też nie. Chcesz pomóc to pomóż, wiesz coś to powiedz a jak nie to nie odzywaj się w ogóle. Nie umoralniaj, a jak boli cie że nie wszyscy są tak wykształceni i rozumni jak ty bo pewnie za takich się macie to ja wam mówię że nie jesteście tacy. Dlaczego? To proste, bo mądry i inteligentny człowiek ma jedną cechę której brakuje wam czyli skromność a umiejętność pisania ze składnią i bez błędów ortograficznych nie zawsze świadczy o wysokości IQ (chyba domyślacie się o czym mowa?) i jeżeli o tym nie pamiętacie to jest to kolejny dowód na to jacy jesteście "mądrzy". PA

sory aga nie wiem specjalnie o co się kłócicie lub nie kłócicie ale chciała bym zobaczyć gdzie ty wyczytałaś lub usłyszałaś o tych zasadach które przetoczyłaś powyżej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
agakowal12 napisał:

A gdzie tu mowa o IQ? O jakim ty wykształceniu mówisz? Poprawnej polszczyzny uczymy sie w szkole podstawowej. Każdy po podstawówce zna zasady pisowni, gramatyki itd.
Poza tym przypominam ci, ze ja ciebie w tym wątku nie zaczepialam, nie odniosłem sie do twoich postów, tylko do postu matrixsa. A ty sie do mnie doczepilas.
Ostatnia sprawa - o jakim umoralnianiu mówisz ? Co ma umoralnianie do wyksztalcenia? Powtórzę sie, ze nie interesowało mnie i nie interesuje problem Twojej pracy.
Kim ty jesteś, żeby mi mówić gdzie mogę sie wypowiadać, a gdzie nie? Nie wiesz nawet połowy tego co wiedza na tym forum stali bywalcy, a zabierasz sie za krytykę.
Zapytam jeszcze raz, po co sie do mnie przyczepilas? Zrobiłam ci coś, straciłas przeze mnie prace?
Jeśli nie, to sie odpierdol i nie zaczepiaj mnie, jeśli nie masz do mnie konkretnej sprawy.
Miłego dnia.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Hilton napisał:...nie odniosłem sie do twoich postów, tylko do postu matrixsa.
... to sie odpierdol i nie zaczepiaj mnie...

TY Mnie ... SERDUSZKO ... kiedyś DOBIJESZ ...
---
płeć zmieniasz jak Bęgowski !? tylko w drugą stronę ... czy jak ... !? .

---
Niemniej popieram Ciebie w całej rozciągłości ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Aga Kowal
(agakowal12)
Wiking
Takie samo prawo mam skomentować twój post jak i ty matrixa więc po co ta piana na ryju?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Aga Kowal
(agakowal12)
Wiking
Dodam jeszcze tak w skrócie nic mi nie zrobiłaś/łeś i ja tobie też i gdzie ta poprawna polszczyzna skoro nie wiadomo czym lub kim ty jesteś?
---
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
agakowal12 napisał:
Dodam jeszcze tak w skrócie ...
ty już lepiej NIC nie dodawaj , ani też i nie UJMUJ ... !
---
Po prostu zamilcz i NIE WCINAJ SIĘ Gdy Ja Z Kimś Rozmawiam na Forum .
DOSTAŁAŚ PONOĆ ODPOWIEDŹ i to całkiem po twojej myśli ...
TO SPADAJ w dół jak Woda w Klozecie ...!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
agakowal12 napisał:
Dodam jeszcze tak w skrócie nic mi nie zrobiłaś/łeś i ja tobie też i gdzie ta poprawna polszczyzna skoro nie wiadomo czym lub kim ty jesteś?
---

Dlaczego mi ublizasz, pisząc o mojej twarzy "ryj" ? Czy ja ciebie w taki sposób obrazilam? Nie. Mogłabym napisać, ze jesteś ciemną masą chociażby z tego powodu, iż nie rozróżniasz zwykłej literowki od rażącego uszy i wzrok, wiesniackiego "tak" na końcu zdania.
Literowki mogą sie przydarzyć każdemu, szczególnie jeśli piszemy na sprzęcie, który sam sugeruje wyrazy w danym słowniku. Mój przyrząd ma teraz włączony język polski i automatycznie sugeruje wyrazy, niestety nie zawsze rozróżnia forme żeńska i polskie znaki.
Na twoje nieszczęście wbudowane słowniki nie maja funkcji sugerowania poprawnej gramatyki i usuwania manier językowych.
Kiepskie porównanie wybrałas na swoją obronę.
Proponuje, byś zakończyła pezproduktywną paplaninę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok