Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

ILE MOZNA MAX POBRAC Z BANKOMATU W NORWERGII - Norwegia

14 Posty

(STENKA79)
Wiking
moze smiesznie zabrzmi?!dla mnie ma znaczenie.. chcialem zapytac ile mozna maxymalnie pobrac na raz dziennie z bankomatow w norwegi pieniazkow z konta za pomoca karty debetowej/kredytowej?
jesli ktos uprzejmy wiedziec prosze napisac
p.s glupim docinkom,tekstom dzieki
PODZIEKOWAL Z GORY.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
32 Posty
Nowicjusz
hej!! ja mam konto w DNB i mój limit dzienny to 10,000 nok ,a i później muszę odczekać dwa dni żeby pobrać gotówkę kolejny raz. Jeśli potrzebujesz większej kwoty to najlepiej udać się do banku. Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty

(STENKA79)
Wiking
dziex kinia ja mam haugesund sparebank i wiem ze moge isc do banku by pobrac wieksza sume ale wlasnie chcialem dowiedziec sie ile moge z bankomatu poprostu
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
kinia napisał:
hej!! ja mam konto w DNB i mój limit dzienny to 10,000 nok ,a i później muszę odczekać dwa dni żeby pobrać gotówkę kolejny raz. Jeśli potrzebujesz większej kwoty to najlepiej udać się do banku. Pozdrawiam.

W banku jednorazowo w danym dniu mozna wyplacic 5000 koron, z bankomatu 10 000. Wieksze kwoty to tylko przelew.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Kamila Papis
(kamila2)
Nowicjusz
Ja tez mam w sparebank i z bankomatu mozna 10 tys a w banku w kasie ile sie chce mozna wyplacic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
helen :)
(pozazycie)
Wyjadacz
Hilton napisał:
kinia napisał:

W banku jednorazowo w danym dniu mozna wyplacic 5000 koron, z bankomatu 10 000. Wieksze kwoty to tylko przelew.

Hilton,nie prawda bo ja wypl. normalnie z banku cala gotowke tzn wyplate i feriepenger,wiec nie 5tys.ale z bankomatu raz w tyg mozna 9.999kr .
Jesli ktos ma pokazniejsza kwote niz 50tys kr wtedy juz nie wiem,byc moze trzeba wczesniej zglosic do banku o przygotowanie kwoty do wyplaty na dany dzien.
Chyba ze teraz cos sie zmienilo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Hilton napisał:
kinia napisał:

Nie wiem skad masz te info i o jakim banku mowisz. Np w Nordea jednorazowo 25000, większą kwote na zamowienia - 24h - 48h po zamowieniu mozna ile chcesz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Kamila Papis
(kamila2)
Nowicjusz
Pozazycie w sparebank mozna wybrac tak jak piszesz 9.999kr ale na dzien a nie na tydzien moze u ciebie w banku jest inaczej u mnie jest tak.

Ja ostatnio wybieralam 40tys kr i nie bylo problemu moze mieli akurat wiecej pieniedzy w kasie ale i nieraz zdarza sie tak jak pisze Optimus ze trzeba zlozyc zamowienie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
helen :)
(pozazycie)
Wyjadacz
kamila2 napisał:
Pozazycie w sparebank mozna wybrac tak jak piszesz 9.999kr ale na dzien a nie na tydzien moze u ciebie w banku jest inaczej u mnie jest tak.

Ja ostatnio wybieralam 40tys kr i nie bylo problemu moze mieli akurat wiecej pieniedzy w kasie ale i nieraz zdarza sie tak jak pisze Optimus ze trzeba zlozyc zamowienie

Dokladnie mialam Sparebank na mysli bo o innych nie wiem jak jest,wiec...
Ale nie zmienia to faktu ze jednak tyg bylo te prawie 10tysi.
A co wiecej to ...
Nie wiem od czego to jest zalezne,moze i tak mialas skoro tak twierdzisz,ja napisalam jak bylo u mnie.
Zas reszta jest, wlasnie jak pisze moj wielbiciel ze trzeba wczesniej o wieksza gotowke.
Ja jej nie mialam wiec nie wiem, ale widac ze Optimus ma dokladna wiedze,cholera ma tyle kasy, ze bankomat mu nie wyplaci ,wiec orietuje sie ze od 24 do 48 sie czeka.
Tez bym tak chciala, zamowic i czekac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
pytanie jest tendencyjne

ja mam tylko 100000 no dziennie -- więcej mi nie dali wybierać bo się pieniążki ie mieszczą w ej szufladce co się je wymuje jeśli o to chodzi

a jak wybiorę te 100000 to później muszę czekać pół roku żeby sobie znowu móc wybrać --- normalnie przeje///bane
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok