optimus reaktywacja napisał:
[quote]
BiZi napisał:
[quote]
[quote][quote]b]BiZi napisał:[/b]
[quote]
[quote]
BiZi napisał:
[quote]
[quote]
BiZi napisał:
BiZi napisał:
widzisz stary, akurat na Storgata 40 to jest bardzo duzo lekarzy , ktorzy nie maja pojecia o swoim fachu....
Ta rozmowa spelzla na niczym....nie chce mi sie pisac, co i dlaczego itd. bo nie widze sensu...ty juz wiesz najlepiej, juz oceniles, jestes expertem....
Oczywiscie twoja wiedza oparta jest na wieloletnich doswiadczeniach itd... 
bo ktos ci cos tam spierdolil i postraszyles NAV ( grrrrr) a oni az tak sie przejeli, ze zaplacili za powtorna operacje w PL ...
Powodzenia w zyciu i narzekaniu....widze, ze wpierdoliles wszystkie rozumy i jestes kolejnym expertem od Norge....
nie chce mi sie juz rozmawiac na ten temat, mam wyjebane na to ....lecz sie gdzie chcesz, narzekaj ile chcesz itd..... twoja sprawa....inteligencie za dyche...
Rozpisales sie broniac watpliwej tezy opartej na doswiadczeniu wlasnym i nielicznych znajomych, Tymczsem statystki i ogolne wrazenie zarowno norwegow jak i ludnosci naplywowej jest inne.
Jedyny wniosek jak mi sie nasuwa jest taki, ze pochodzac z prowincji nigdy dotychczas nie miales kontaktu z lekarzami na wysokim poziomie. Wiec zadowolisz sie kazdym gownem.
Pseudo dyskusje uwazam za zakończoną.
Z prowincji to ty pochodzisz sadzac po sposobie twoich wypowiedzi, typowy kompleks malomiasteczkowy. Ja urodzilem i wychowalem sie w Gdansku. A co do lekarzy to widocznie mam szczescie w zyciu i trafiam na dobrych lekarzy, w Oslo naprawili mi np. to... i pare innych uszkodzen...
Typ i charakter rany wskazuja na uszkodzenia podczas ostrzenia kosy, drobne watpliwosci budza boczne uszkodzenia szarpane, nie podejrzewam jednak abyś ostrzyl sierp w XXI.
Przy typowych pracach rolniczych moga wystapic takie uszkodzenia, jednak nie sa tak niebezpieczna jak rany klute zadane widlami ( najczesciej w stope) podczas zniw.
Uszkodzenia takie potrafil "zacerowac" wiejski felczer( co pewnie sam dobrze wiesz)
Gdansk nie robi na mnie najmniejszego wrazenia gdyz pochodze z Grochowa, ktory jest czescia najpiekniejszego miasta w Polsce.
Wy chlopi macie zawsze komleksy i podszywacie sie pod metropolie tudziez miasta. Jednak styl i jezyk zdradza pochodzenie. Dodatkowo grubosc lap i paluchow zaprezentowanych na zdjeciu wskazuja na wieloletnie prace polowe. Nie chcesz chyba nikomu wmowic, ze jestes pianista?
Zmow pacierz, napij sie wodki wedle zwyczaju i przestan sie kompromitowac.
Znam takich typow jak ty na forum, spotkalem ich wielu, pierdzielisz farmazony, wymadrzasz sie, udajesz wielce oczytanego jak i zarazem inteligentnego czlowieka....UDAJESZ....
Jezeli pochodzisz z Grochowa to fajnie...ciesze sie- bo nawet nie wiem gdzie to zadupie jest...i nawet mnie to nie interesuje....jedyne co wnioskuje z twojego opisu zdjecia, ze wlasnie tym zajmowales sie za mlodu i dlatego takie cos kojarzy ci sie z ostrzeniem kosy.
Oczywiscie nie mam nic przeciwko bambrom z kompleksami malomiasteczkowymi, udajacych yntelygentnych mieszczuchow, niech sie produkuja na nic nie wnoszacym do zycia forum, na ktorym jedyne co cie moze spotkac do zbluzganie przez paru znudzonych zyciem wiejskich glupkow.
Wnioskuje, ze wkoncu znalazles swoje miejsce i jestes szczesliwy. I teraz jako przykladny NOLIFE bedziesz codziennie siedzial i wypisywal zlote mysli na tymze forum....
...zycze ci powodzenia...
w wymadrzaniu sie...w marudzeniu o NO...w ...czym tylko chcesz....
uciulaj te swoje dudki...i wracaj do PL wybudowac kolejna stodole....