fullcasco napisał: Wszyscy na forum jesteśmy rodzaju męskiego, zobacz napis przy awatarach i opis cytatu.to rodzaj nijaki zaginol w Norge
Za to jak fajnie wygląda: "Magdalena... napisał" , jest jeszcze mój ulubiony "Report do moderatora" .
truskawkowa napisał: Dino napisał: Może Piękny da voucher dla pierwszego zbanowanego użytkownika .
cos czuje,ze mam duze szanse wygrac ten bilet,ale wolalabym go jednak zamienic na gotowke jakby mozna bylo
oj cos czuje ze ja mam wieksze truskawkowa coz mimo ze na gotowke go nie zamienie ale moze komus podarje bo my podrozujemy w 3 to bym musiała dostac 3 bany
kami napisał: truskawkowa napisał: Dino napisał: Może Piękny da voucher dla pierwszego zbanowanego użytkownika .
cos czuje,ze mam duze szanse wygrac ten bilet,ale wolalabym go jednak zamienic na gotowke jakby mozna bylo
oj cos czuje ze ja mam wieksze truskawkowa coz mimo ze na gotowke go nie zamienie ale moze komus podarje bo my podrozujemy w 3 to bym musiała dostac 3 bany
Wszystko przed tobą, dożywotniego raczej tak od razu nie dostaniesz, Mad psycholog będzie chciała Cię leczyć. Będą następne konkursy, choćby "Ban tygodnia".
Dino napisał: kami napisał: truskawkowa napisał: Dino napisał: Może Piękny da voucher dla pierwszego zbanowanego użytkownika .
Wszystko przed tobą, dożywotniego raczej tak od razu nie dostaniesz, Mad psycholog będzie chciała Cię leczyć. Będą następne konkursy, choćby "Ban tygodnia".
hahahahaha no to moze sie załapie z tego co pamietam to te wochery sa do marca wiec jak sie postaram .. hihihihihi
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.