Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

BANN - Norwegia

Czytali temat:
(7209 niezalogowanych)
1 Post

(fullcasco)
Wiking
Zastanawiam sie kto pierwszy dostanie bana i zrobi sie z forum kuleczko wzajemnej adoracji menstruacyjnych bab w ciazy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak

Zróbmy konkurs, w którym będziemy obstawiać kandydatów. Może Piękny da voucher dla pierwszego zbanowanego użytkownika .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
uzytkowniczki_?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
fullcasco napisał:
uzytkowniczki_?

Wszyscy na forum jesteśmy rodzaju męskiego, zobacz napis przy awatarach i opis cytatu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
Dino napisał:
Może Piękny da voucher dla pierwszego zbanowanego użytkownika .

cos czuje,ze mam duze szanse wygrac ten bilet,ale wolalabym go jednak zamienic na gotowke jakby mozna bylo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
Wszyscy na forum jesteśmy rodzaju męskiego, zobacz napis przy awatarach i opis cytatu.to rodzaj nijaki zaginol w Norge
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
fullcasco napisał:
Wszyscy na forum jesteśmy rodzaju męskiego, zobacz napis przy awatarach i opis cytatu.to rodzaj nijaki zaginol w Norge

Za to jak fajnie wygląda: "Magdalena... napisał" , jest jeszcze mój ulubiony "Report do moderatora" .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
truskawkowa napisał:
Dino napisał:

cos czuje,ze mam duze szanse wygrac ten bilet,ale wolalabym go jednak zamienic na gotowke jakby mozna bylo

oj cos czuje ze ja mam wieksze truskawkowa coz mimo ze na gotowke go nie zamienie ale moze komus podarje bo my podrozujemy w 3 to bym musiała dostac 3 bany
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
kami napisał:
truskawkowa napisał:
Dino napisał:

oj cos czuje ze ja mam wieksze truskawkowa coz mimo ze na gotowke go nie zamienie ale moze komus podarje bo my podrozujemy w 3 to bym musiała dostac 3 bany

Wszystko przed tobą, dożywotniego raczej tak od razu nie dostaniesz, Mad psycholog będzie chciała Cię leczyć. Będą następne konkursy, choćby "Ban tygodnia".
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
Dino napisał:
kami napisał:
truskawkowa napisał:
Dino napisał:

Wszystko przed tobą, dożywotniego raczej tak od razu nie dostaniesz, Mad psycholog będzie chciała Cię leczyć. Będą następne konkursy, choćby "Ban tygodnia".

hahahahaha no to moze sie załapie z tego co pamietam to te wochery sa do marca wiec jak sie postaram .. hihihihihi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok