Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(7215 niezalogowanych)
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
gabriel napisał:
Dino napisał: Wiem, że to ściema, ale ładnie wygląda i jak na razie regulamin działa jakby go nie było .
[b]I TAK POWINNO ZOSTAĆ... ]

zgadzam sie z moim przedmówcą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
Może sie mylę ale nie przypisujmy jej nadzwyczajnych zdolności...ma teraz swój dzialik i niech tam siedzi i sie madruje...ona o prawdziwych zasadach w zyciu wie tyle co nic...ale jak widac lubi sie ksiązkowo wypowiadac więc niech ma z tego frajdę...w sumie jej zdrowie psychiczne jest najwazniejsze jak ma dbac o nasze
kazdy ma jakis sposób na zycie ...a,że co niektórych odbiega od normy i chca wszystkich na siłę uszczęśliwic to juz innna bajka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
pojawienie sie nowego administratora,ktory ma dostep do calego panelu sterowania predzej czy pozniej oznacza zmiany...moderator ma dostep tylko do czesci forum,mozna mu wydzielic dostep do danego dzialu
dlatego wlasciciel musi darzyc osobe,ktora mianuje administratorem bardzo duzym zaufaniem i ma w tym jakis cel
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
chyba trzeba będzie niedługo założyć nowe forum.... dzięki lekceważeniu naszych wypowiedzi przez pięknego......
odnoszę wrażenie że on ma nas w dupie a tak naprawdę to dzięki naszym postom to forum istnieje.... APEL DO PIĘKNEGO!!! ZACZNIj CHŁOPIE CZYTAĆ NASZE POSTY TO MOŻE DOTRZE DO CIEBIE ŻE PRAWIE WSZYSCY MAJĄ COŚ DO PSYCHOLOŻKI I NIE PASUJE NAM ONA JAKO ADMIN!

no chyba że się mylę ale to by oznaczało że nie umiem czytać.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
WYSWIETLA MI W NOWYCH POSTACH CZY TO KPINA Z FORUMOWICZOW????? [Strona: 1...7,8,9]
Forum : Dyskusja ogólna

ale otwiera tylko tytul
w Dyskusja ogólna tego nie ma
jest w poradach psychicznych
moze by admin skonczyl jakas szkole informatyczna alba niech zrezygnuje bo miesza w panelu
bo zara bedzie balagan
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
ja nie moge znalesc na ogolnym ale nie przejzałam wszystkich stron
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
limetka81 napisał:
chyba trzeba będzie niedługo założyć nowe forum.... dzięki lekceważeniu naszych wypowiedzi przez pięknego......
odnoszę wrażenie że on ma nas w dupie a tak naprawdę to dzięki naszym postom to forum istnieje.... APEL DO PIĘKNEGO!!! ZACZNIj CHŁOPIE CZYTAĆ NASZE POSTY TO MOŻE DOTRZE DO CIEBIE ŻE PRAWIE WSZYSCY MAJĄ COŚ DO PSYCHOLOŻKI I NIE PASUJE NAM ONA JAKO ADMIN!

no chyba że się mylę ale to by oznaczało że nie umiem czytać.

Limetka, tu nie chodzi o uzytkownikow,tylko o kase
ja myslalam z poczatku,ze to forum jest rzeczywiscie inne i utrzymuje sie z banerow reklamowych na glownej(i tu rozumiem,psycholog zostala reporterem,trzeba jakos zapewnic odpowiednia ilosc wejsc),a samo forum nie bedzie przedmiotem zarobkowym,ale chyba sie mylilam
cytat z regulaminu
"Właściciele serwisu zabraniają umieszczania przez użytkowników jakichkolwiek treści reklamowych (nazwy firm, linki do stron firmowych i konkurencyjnych portali). Również zabrania się bez zgody właścicieli serwisu umieszczania zdjęć oraz profili o treści komercyjnej."
i wszystko jasne
sa jeszcze inne aspekty zakladania takich for
jednym z nich sa na pewno dotacje dla organizacji polonijnych w Norwegii i wiem,ze jedno z for(nie moge powiedziec ktore) ze 2 lata temu po spelnieniu pewnych wymogow ja dostalo
na marginesie to ktos chcial niedawno otworzyc tu stowarzyszenie hehe wiecie kto
i ja sie pytam po jaka cholere komu nasze nazwiska i adresy???
ja rozumiem,ze nikt z wlasnej kieszeni nie bedzie wykladal kasy i utrzymywal serwera czy informatykow,ale wkurza mnie to,ze nieswiadomi niczego uzytkownicy podnosza popularnosc danego forum,pracujac na wlasciciela,ktory z reguly jak uczy juz doswiadczenie(niektorzy wiedza o czym mowie)idzie w zaparte i chrzani,ze dziala charytatywnie
skolowani ludzie pisza dalej i mysla sobie o zalozycielu"jakie to szlechetne,ze lozy na to wszystko,,,,"
i tak naprawde w koncowym efekcie pracuja na calosc uzytkownicy,z ktorymi zaczyna sie ktos dopiero liczyc jak liczba postow drastycznie spada
a tu na razie cala ta sytuacja z nowym administratorem chyba zwiekszyla liste postow buhahahaha
moze to zabieg marketingowy?
moze skuteczniejszy bylby strajk?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak

Może założyć własne forum?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
truskawkowa a wiesz że ty chyba masz rację??? to dość niestety smutne i żenujące....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Jak to mówią: pieniądze nie śmierdzą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok