limetka81 napisał:
chyba trzeba będzie niedługo założyć nowe forum.... dzięki lekceważeniu naszych wypowiedzi przez pięknego......
odnoszę wrażenie że on ma nas w dupie a tak naprawdę to dzięki naszym postom to forum istnieje.... APEL DO PIĘKNEGO!!! ZACZNIj CHŁOPIE CZYTAĆ NASZE POSTY TO MOŻE DOTRZE DO CIEBIE ŻE PRAWIE WSZYSCY MAJĄ COŚ DO PSYCHOLOŻKI I NIE PASUJE NAM ONA JAKO ADMIN!
no chyba że się mylę ale to by oznaczało że nie umiem czytać.
Limetka, tu nie chodzi o uzytkownikow,tylko o kase
ja myslalam z poczatku,ze to forum jest rzeczywiscie inne i utrzymuje sie z banerow reklamowych na glownej(i tu rozumiem,psycholog zostala reporterem,trzeba jakos zapewnic odpowiednia ilosc wejsc),a samo forum nie bedzie przedmiotem zarobkowym,ale chyba sie mylilam
cytat z regulaminu
"Właściciele serwisu zabraniają umieszczania przez użytkowników jakichkolwiek treści reklamowych (nazwy firm, linki do stron firmowych i konkurencyjnych portali). Również zabrania się bez zgody właścicieli serwisu umieszczania zdjęć oraz profili o treści komercyjnej."
i wszystko jasne
sa jeszcze inne aspekty zakladania takich for
jednym z nich sa na pewno dotacje dla organizacji polonijnych w Norwegii i wiem,ze jedno z for(nie moge powiedziec ktore) ze 2 lata temu po spelnieniu pewnych wymogow ja dostalo
na marginesie to ktos chcial niedawno otworzyc tu stowarzyszenie hehe

wiecie kto
i ja sie pytam po jaka cholere komu nasze nazwiska i adresy???
ja rozumiem,ze nikt z wlasnej kieszeni nie bedzie wykladal kasy i utrzymywal serwera czy informatykow,ale wkurza mnie to,ze nieswiadomi niczego uzytkownicy podnosza popularnosc danego forum,pracujac na wlasciciela,ktory z reguly jak uczy juz doswiadczenie(niektorzy wiedza o czym mowie)idzie w zaparte i chrzani,ze dziala charytatywnie
skolowani ludzie pisza dalej i mysla sobie o zalozycielu"jakie to szlechetne,ze lozy na to wszystko,,,,"
i tak naprawde w koncowym efekcie pracuja na calosc uzytkownicy,z ktorymi zaczyna sie ktos dopiero liczyc jak liczba postow drastycznie spada
a tu na razie cala ta sytuacja z nowym administratorem chyba zwiekszyla liste postow buhahahaha
moze to zabieg marketingowy?
moze skuteczniejszy bylby strajk?