Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »

Auto pass - Norwegia

1 Post

(Benka)
Wiking
Witam serdecznie!
Chciałabym się dowiedzieć gdzie można kupić chip auto pass, żeby nie płacić takich kosmicznych sum za wjazd do miasta... te bramki mnie wykończą finansowo
Z góry dziękuję za pomoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
michal karpinski
(Michas)
Wiking
Witam serdecznie serdecznie nie wiem z kad jestes ale przewaznie ato pas wykupuje sie na kazdej stacji Statoil wypelnisz wniosek i dostaniesz to na miejscu przez 1 tydz nie beda ci sie zapalac krzyzyki bo bedziesz w toku rejestracji twojego auto pasu pozniej beda sie swiecic na zielono a jak ci sie skoncza to na bialo po kolejnym oplaceniu wraca wszystko do normy uwazaj jak wypelniasz wniosek bo sa 3 opcej cenowe ta najwieksza to 1500 koron takze uwaznie czytaj pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Benka)
Wiking
Dzięki serdeczne Jeszcze dzis przejadę się na statoil Mieszkam niedaleko Tonsberg i właśnie wjeżdzając do tego miasta są bramki Postanowiłam się tym zająć, bo znajmoi postraszyli mnie, że za poprzedni rok na pewno dostanę rachunek, aż strach się bać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Tomek B
(mrTee)
Wiking
Serwus!
Wiecie czy i ewentualnie gdzie można kupić chip autopass ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok