Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(6950 niezalogowanych)
1 Post

(retier1)
Wiking
To w końcu kogo z kim pomyliłem,jeśli można wiedzieć Bo teraz to już nie wiem o co wam chodzi?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
maciek wolejszo
(maciekbuk)
Wiking
NO GDZIEZ TAM !!! SZKODA TYLKO ZE GOLOTA DLUZEJ NIEWYTRZYMAL... NO ALE MISTRZ JEST TYLKO JEDEN !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
już ta teza była wyciągana. a pomyliłeś tzw. świnkę ze mną
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
psculkas napisał:
już ta teza była wyciągana. a pomyliłeś tzw. świnkę ze mną możesz jaśniej to powiedzieć?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
retier1 napisał:
psculkas napisał:
już ta teza była wyciągana. a pomyliłeś tzw. świnkę ze mną możesz jaśniej to powiedzieć?

jaśniej powiedziec nie jestem w stanie napisac owszem, ale po co, skoro możesz cofnąc się i sam zauważysz swój błąd- nie mam ochoty cytowac naszych wypowiedzi i omawiac ich.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Ludziska i Swinki , nie klócta sie,zakonczmy ten "sukces" Goloty wspolnym "Nic sie nie stalo...."
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
giovi2 nie zauważyłam, by ktokolwiek z Nas się kłócił. Masz racje - cieszmy się, w końcu wygrał nasz rodak pozdraiwiam Wszystkich Nocnych Marków
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
psculkas napisał:
giovi2 nie zauważyłam, by ktokolwiek z Nas się kłócił. Masz racje - cieszmy się, w końcu wygrał nasz rodak pozdraiwiam Wszystkich Nocnych Marków

No to dobrze ,ze takie lagodne to forum i po takim kontrowersyjnym temacie jak walka Goloty jeszcze nikt sie nie pobil
A co Ty psculkas,spac dzisiaj nie idziesz?Wczesniej pisalas,ze spac nie bedziesz....ja mam wiecznie problemy z pojsciem spac ale rano wstac tez nie moge. Dobrze,ze jutro niedziela(wlasciwie juz dzisiaj)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
heh, nie 1-szy i nie ostatni raz położę się spac ok 5, 6, lub 7 rano. zależy jak szybko uda mi się książkę (ebooka) przeczytac-
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
psculkas napisał:
heh, nie 1-szy i nie ostatni raz położę się spac ok 5, 6, lub 7 rano. zależy jak szybko uda mi się książkę (ebooka) przeczytac-

EEEEEEEE no to Ty jestes gigant!!!!!!!
Ja sie zazwyczaj klade o 2-giej albo 3-cieja wstaje kolo 7-mej...
Mam cos z banka-wiem Pozniej chodze jak neptyk ale szkoda czasu na takie przyziemne sprawy ja k sen
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok