Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(6645 niezalogowanych)
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
kami napisał:
myslisz??? jak dla mnie najwaniejsze jest by pamietac puscic sprzegło a nie jechac na nim cały czas nie wiem dlaczego ale traktuje ten pedał jak wszystkie 3 w jednym

mi pomógł redbull-powaga, ale nie jeden a 3 przed egzaminem wypiłam je i byłam jakaś taka zrelaksowana,odprężona, bez nerwów hhahah, a i egzamin zdałam nie jest tak źle, giovi ma rację.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
magdalena_d84 napisał:
kami napisał:
myslisz??? jak dla mnie najwaniejsze jest by pamietac puscic sprzegło a nie jechac na nim cały czas nie wiem dlaczego ale traktuje ten pedał jak wszystkie 3 w jednym

mi pomógł redbull-powaga, ale nie jeden a 3 przed egzaminem wypiłam je i byłam jakaś taka zrelaksowana,odprężona, bez nerwów hhahah, a i egzamin zdałam nie jest tak źle, giovi ma rację.

Tak a propos sprzęgła i w ogóle jazdy, mam nadzieję, że nie wygląda to tak jak na tym filmiku:
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
o ku**a jaka dziunia blad ??????
dzieki ze pokazałes mmi ze sa gorsi odemnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
kami napisał:
o ku**a jaka dziunia blad ??????
dzieki ze pokazałes mmi ze sa gorsi odemnie

To nie jesteś aż tak genialna, jak laska na filmiku. Dobrze bo miałbym obawy wsiąść za stery, jakbyś zdała
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
nie ja mam tylko problem bo uzywam sprzegła z innymi pedałami np hamulcem czy gazem ale razem a nie ZAMIAST a i czasem jak juz go puszcze to zapomne wcisnac podczas zmiany biegow hihihihihi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
a i czasem zdaza mi sie pomylic lewo i prawo ale naszczescie gps ma tez rysunki hihihihihi
nie to tak apropo bladynek
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
no a jak jestesmy juz przy bladynkach to wiecie jak sie naywa bladynka farbujaca włosy na ciemny kolor ????
sztuczna inteligencja hahahahahahah

kiedys tak mi powiedział brat jak farbowałam włosy ale to juz tak bez beki :/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
kami napisał:
a i czasem zdaza mi sie pomylic lewo i prawo ale naszczescie gps ma tez rysunki hihihihihi
nie to tak apropo bladynek

Na filmiku blondi była 100%, podejrzewam ze taka to i z GPS,em nie dałaby rady dojechać na drugą stronę ulicy pod sklep
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
super filmik.

a teraz tak poważnie-macie coś do blondynek nie wszystkie są takie głupie i tępe i puste...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
oczywiscie to ty nie wiesz magdalena ze dowcipy o bladynkach wymyslaja brunetki noca czekajace na powrót meza z 'delegacji'
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok