Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1564 Posty
Maniak
giovi2 napisał:
Dino napisał:
...

Poczytaj więcej na forum, dawno nic się nie działo, więc jak gostek się podłożył, to wszyscy rzucili się na żer. Poza tym posty pisane stylem trolla, nie przysporzą mu przyjaciół.

Bez kitu Dino,nudno troche bylo i wszyscy sie rzucili jak sepy na niego[/quote]

Nie zgodzę się, to był atak stada głodnych lwów, czujących zapach świeżej krwi .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
142 Posty

(marteszka)
Stały Bywalec
i mnie wcale nie chodzi tylko o ten temat tylko tak sledze forum od jakiegos czasu i za kazdym razem jest to samo ale moze to nasza narodowa przypadlosc a moze co po niektorzy pozbywaja sie na chwilke kompleksow dowrtosciowujac sie ublizaniem innym
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
pawel2jz napisał:
Zenada to jest twoja postura. A samochod w tle to moje chobby, sadzac po twoim wygladzie to pewnie sa warcaby.

Mam taka jaka mam i ciesze sie z niej,natomiast co mnie cieszy jeszcze bardziej mam dawke zdrowego rozsadku,ktorego Tobie kolego brak.Gdyby tak stuknac w ta lysa glowke,echo by sie roznioslo jak z Oslo do lofotow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
marteczka,nie przesadzaj
tu jest forum,wiec kazdy kto zalozy jakikolwiek temat musi sie liczyc z roznymi reakcjami,wszak kazdemu wolno pisac co mysli
najwazniejszy jest dystans do siebie i to,zeby umiec sie posmiac nie tylko z kogos,ale z siebie tez
nabzdyczeni nudziarze niech ida w bardziej kameralne miejsca
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
O ,widzę Dino że jeszcze pamiętasz Zwierzyniec
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
marteszka napisał:
zgadza sie kazdy moze miec swoje zdanie ale smieszy mnie jak jeden drugiego porawia grajac nie wiadomo jakiego inteligenta a robi byki ortograficzne na poziomie czwartoklasisty a kolega jesli szuka blachary to na pewno nie jedna sie tu znajdzie wiec nie zainteresowani nie musza mu odpowiadac!

Sluchaj jezeli uwazasz ze watek Pawla jest ok i nic w nim takiego dziwnego to Twoj problem. Powiem w prost dla mnie wystawil siebie na posmiewisko,nie przemyslal chociaz mial dobre intencje z tego co ja wywnioskowalem. Chcial sie pokazac(Przystojniacha chociaz to rzecz gustu),chcial pokazac ze lubi samochodziki itd ale to chyba nie na forum co? Przynajmniej nie na Moja norwegia! To raczej na portal randkowy raczej taki watek!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
marteszka napisał:
zgadza sie kazdy moze miec swoje zdanie ale smieszy mnie jak jeden drugiego porawia grajac nie wiadomo jakiego inteligenta a robi byki ortograficzne na poziomie czwartoklasisty a kolega jesli szuka blachary to na pewno nie jedna sie tu znajdzie wiec nie zainteresowani nie musza mu odpowiadac!

to jest forum....otwarte forum... po to aby wlasnie np. wypowiedziec swoja opinie... aby sobie pogadac i o rzeczach
powaznych i o pierdolach...zaleznie od tematu, nastroju, checi...albo tego czy akurat pada deszcz
gdyby nie zainteresowani mieli nie odpowiadac na zaden post, ktory ich bezposrednio nie dotyczy to wiekszosc
watkow swiecilaby pustkami.... i nudno tu byloby...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
marteszka napisał:
i mnie wcale nie chodzi tylko o ten temat tylko tak sledze forum od jakiegos czasu i za kazdym razem jest to samo ale moze to nasza narodowa przypadlosc a moze co po niektorzy pozbywaja sie na chwilke kompleksow dowrtosciowujac sie ublizaniem innym

Śledzisz forum i nie zauważasz zmian . Większość kłótni przerodziła się w żartobliwe dogryzanie, jak w życiu , a ten przypadek został wywołany poprzez styl i poziom wypowiedzi, oceniany niezależnie przez każdego użytkownika.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
56 Postów
JOANNA BEKKEVOLD
(PATRIOTKA)
Nowicjusz
wlasnie , przynajmniej jest co czytac...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
retier1 napisał:
O ,widzę Dino że jeszcze pamiętasz Zwierzyniec

Zwierzyniec pamiętam. Instrukcja użycia lwa została jednak zawarta w "Quo Vadis" .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok