Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post

(pawel2jz)
Wiking
A to niby dlaczego? Ja robie sobie zdiecia przy moich samochodach a nie przy cudzych.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
wracajac do poprzedniego mojego postu chodzi mi o to ze nie majac czego sie czepaic czepiasz sie tramwaja i siegasz po argumenty takie jak rodzina
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
pawel2jz napisał:
Tak kolo twojej mamy.

tu juz zaczynasz przesadzac
nie mieszaj czyjejs rodziny do dyskusji,bo to sa ciosy ponizej pasa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(pawel2jz)
Wiking
Sory ale to nie ja zaczalem sie czepiac ale ty.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(pawel2jz)
Wiking
Niech zatrzyma swoje glupie teksty dla swoich znajomych to i ja nie bede musial wypisywac tego wszystkiego.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
ona zaczeła sie czepiac ciebie a ty zaczołes sie czepiac rodziny innych uzytkownikow a to juz nieladnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Pawel odpisalem Tobie chyba pierwszy a potem Ulv dal tez to samo Ci do zrozumienia!!!! jest funkcja EDYTUJ I BYLOBY PO KLOPOCIE!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
142 Posty

(marteszka)
Stały Bywalec
Czemu na tym forum nikt nie jest mily i serdeczny dla siebie tylko za kazdym razem skaczecie sobie do gardel?Wielokrotnie chcialam sie odezwac ale obawialam sie ze mnie zaraz zgnoicie ale ...pewnie to nastapi za chwilke bo nie pozostawiacie na nikim suchej nitki. Najlatwiej jest jechac po kims a wlasnych przywar i bledow nie widziec. Nikt nie jest idealny i kazdy ma inny gust i potrzeby a o tym sie nie dyskutuje! pozdrawiam i zycze milego wieczoru
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
krolestwo za konia napisał:
retier1 napisał:
Czyżbyś z tymi BURAKAMI przystawał BURAKU

cZY TO DO MNIE MOZE??????retier?
Gdzieżbym śmiał kzk Było to do Jaśnie oświeconego w ANGLISTYCE ze stażem w GB
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
marteszka napisał:
Czemu na tym forum nikt nie jest mily i serdeczny dla siebie tylko za kazdym razem skaczecie sobie do gardel?Wielokrotnie chcialam sie odezwac ale obawialam sie ze mnie zaraz zgnoicie ale ...pewnie to nastapi za chwilke bo nie pozostawiacie na nikim suchej nitki. Najlatwiej jest jechac po kims a wlasnych przywar i bledow nie widziec. Nikt nie jest idealny i kazdy ma inny gust i potrzeby a o tym sie nie dyskutuje! pozdrawiam i zycze milego wieczoru

Hmmmmmmmmmmmm masz racje ale sa tez granice ktorych chyba nie przekraczamy tutaj!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok