Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
retier1 napisał:
krolestwo za konia napisał:
retier1 napisał:
Czyżbyś z tymi BURAKAMI przystawał BURAKU

cZY TO DO MNIE MOZE??????retier?
Gdzieżbym śmiał kzk Było to do Jaśnie oświeconego w ANGLISTYCE ze stażem w bodajże w GENERALNEJ GUBERNI

Jak sem KaZeK to myslalech ze do mnie!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
marteszka napisał:
Czemu na tym forum nikt nie jest mily i serdeczny dla siebie tylko za kazdym razem skaczecie sobie do gardel?Wielokrotnie chcialam sie odezwac ale obawialam sie ze mnie zaraz zgnoicie ale ...pewnie to nastapi za chwilke bo nie pozostawiacie na nikim suchej nitki. Najlatwiej jest jechac po kims a wlasnych przywar i bledow nie widziec. Nikt nie jest idealny i kazdy ma inny gust i potrzeby a o tym sie nie dyskutuje! pozdrawiam i zycze milego wieczoru

Poczytaj więcej na forum, dawno nic się nie działo, więc jak gostek się podłożył, to wszyscy rzucili się na żer. Poza tym, posty pisane stylem trolla, nie przysporzą mu przyjaciół.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
142 Posty

(marteszka)
Stały Bywalec
to jeszcze zalezy kto ustala te granice!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
witaj marteczka nikt cie nie zlinczuje bo kazdy ma swoja opinie i moze sie wypowiedziec a chyba dawno nie było cie na forum bo oststnio nikt nikomu nie jechał ale prosze cie jak inaczej zareagowac jak kolo ma dziewczyny za tepe blachay ktore poleca na jego fure wybacz mi ale nie mozna w tej sytuacji zareagowac inaczej ??????
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Dino napisał:
marteszka napisał:
Czemu na tym forum nikt nie jest mily i serdeczny dla siebie tylko za kazdym razem skaczecie sobie do gardel?Wielokrotnie chcialam sie odezwac ale obawialam sie ze mnie zaraz zgnoicie ale ...pewnie to nastapi za chwilke bo nie pozostawiacie na nikim suchej nitki. Najlatwiej jest jechac po kims a wlasnych przywar i bledow nie widziec. Nikt nie jest idealny i kazdy ma inny gust i potrzeby a o tym sie nie dyskutuje! pozdrawiam i zycze milego wieczoru

Poczytaj więcej na forum, dawno nic się nie działo, więc jak gostek się podłożył, to wszyscy rzucili się na żer. Poza tym posty pisane stylem trolla, nie przysporzą mu przyjaciół.

Bez kitu Dino,nudno troche bylo i wszyscy sie rzucili jak sepy na niego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
na taki post moze inaczej tylko odpwiedziec dziweczyna zwana potocznie blachara
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
marteszka napisał:

a nie przyszło ci do głowy,ze na innych forach jest wszystko miłe i serdeczne i az mdli...wszystko i wszyscy w ryzach...jedno słowo za duzo i jakies durnowate bany....tu kazdy pisze co mysli bez strachu,ze zaraz zostanie skarcony jak dzieciak...poczytaj troche to forum a dowiesz sie,ze i swoich wad nikt tu zabardzo nie ukrywa....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
marteszka napisał:

Mysle ze zdrowy rozsadek ustala granice. Nie tak dawno ktos szukal dziewczyny za pieniadze na tym forum Trzeba reagowac przeciez na poczatku delikatnie zwrocono uwage Pawlowi ze sie troszke wyglupil.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
142 Posty

(marteszka)
Stały Bywalec
zgadza sie kazdy moze miec swoje zdanie ale smieszy mnie jak jeden drugiego porawia grajac nie wiadomo jakiego inteligenta a robi byki ortograficzne na poziomie czwartoklasisty a kolega jesli szuka blachary to na pewno nie jedna sie tu znajdzie wiec nie zainteresowani nie musza mu odpowiadac!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
krolestwo za konia napisał:
marteszka napisał:

Mysle ze zdrowy rozsadek ustala granice. Nie tak dawno ktos szukal dziewczyny za pieniadze na tym forum Trzeba reagowac przeciez na poczatku delikatnie zwrocono uwage Pawlowi ze sie troszke wyglupil.

kzk no prosze cie troszke ??????
troszke to sie osmieszasz troszke to mozna sie osmieszyc w sklepie miezac za małe spodnie i nie zasłaniajac kotary
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok