kryss napisał:
taaaaa maryjanku musze cie z bledu wyprowadzic,ja to wogole za 1 800/tysiac osiemset/zapierdalam 450 h/miesiecznie,ale jak szeryf zadowolony to premia ;micha ryzu sie trafi i po pleckach poklepie....
tak dobrze mam tu w norge a co se myslales ze ino ty tak masz.
a na kierowca TIRbombowca to ja za gupi,tylko ursus i plug 16 skibowy,ale na wiosce najlepszym i co....
ps.rozbykales sie znow jak mlody zrebak,czekaj espen wroci to ogonek podkulisz i znow nawiejesz,
ojjjjj ty moj bohaterze
"ino" krzysiu brykam, ale jak chcesz to moge i dla ciebie ogon podkulic
co do espena, to zdaje sie,ze poczytał wszystko od poczatku i ogarnał who is who.....
ja tez na poczatku taki jurny byłem, ale z wami sie nie da normalnie rozmawiac, bez przymrózenia oka : )
walczyc z wami tez sie nie da, wiec w mysl starej zasady > jesli nie mozesz kogos pokonac, to przyłącz sie do niego....
ps: raz w zyciu dałem drapaka i załuje tego po dzis dzien, wiec juz nie dam nogi wiecej, tym bardziej,ze ja jako jeden z niewielu na tej stronie gram fair (jeden nick,itp....)
ps II: nie prowokuj wiec krzysiu, a wszyscy beda zyli długo, szczesliwie i w zgodzie : )
Nie pisze dzis juz nic wiecej, bo wkurwi.... jestem > jakis pajac przyjebał mojej zonie w auto....
Jedyny plus,ze facet sie zachował i ogarnął wszystko jak nalezy......