pozazycie napisał:
Kowalscy napisał:
No dobrze.
Heleno, czy można liczyć na to, że po uprawomocnieniu wczorajszego wyroku, zwrócisz się do BV o zdjęcie tajemnicy zawodowej? Do tej pory, ze względu na dobro śledztwa, nie było to możliwe. Tak przynajmniej zrozumiałem Twoje wcześniejsze wypowiedzi.
Ucięłabyś tym wszelkie spekulacje. Myślę, że wielu rodziców tutaj czeka na to, by się dowiedzieć, jak to wyglądało z drugiej, tzn BV, strony.
Czy tego chcesz, czy nie, ale ciąży na Tobie teraz pewna odpowiedzialność wobec tych ludzi.
NIE ZNASZ MNIE,ale..
Ja napewno nie zawiode, wszystko co bedzie zgodne z prawem i mozliwe.
Zas BV swoje dowody i zeznania zlozylo, we wniosku do Sadu pl.
Wiem,ze byli nie zadowoleni iz Sad badal ich zasadnosc..no ale coz.
Wyrok jak bedzie prawomocny,wtedy mysle ze....
Tylko, że ze względu na sławne już "dobro dziecka" nie ujrzy to światła dziennego. I tylko rodzice mogą spowodować, że stanie się inaczej.
A więc? zrobisz to, czy nie? Jeśli nie to dlaczego?
Kowalscy napisał:
No dobrze.
Heleno, czy można liczyć na to, że po uprawomocnieniu wczorajszego wyroku, zwrócisz się do BV o zdjęcie tajemnicy zawodowej? Do tej pory, ze względu na dobro śledztwa, nie było to możliwe. Tak przynajmniej zrozumiałem Twoje wcześniejsze wypowiedzi.
Ucięłabyś tym wszelkie spekulacje. Myślę, że wielu rodziców tutaj czeka na to, by się dowiedzieć, jak to wyglądało z drugiej, tzn BV, strony.
Czy tego chcesz, czy nie, ale ciąży na Tobie teraz pewna odpowiedzialność wobec tych ludzi.
NIE ZNASZ MNIE,ale..
Ja napewno nie zawiode, wszystko co bedzie zgodne z prawem i mozliwe.
Zas BV swoje dowody i zeznania zlozylo, we wniosku do Sadu pl.
Wiem,ze byli nie zadowoleni iz Sad badal ich zasadnosc..no ale coz.
Wyrok jak bedzie prawomocny,wtedy mysle ze....
Tylko, że ze względu na sławne już "dobro dziecka" nie ujrzy to światła dziennego. I tylko rodzice mogą spowodować, że stanie się inaczej.
A więc? zrobisz to, czy nie? Jeśli nie to dlaczego?