Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
agnieszka mielczarek jan nowak tomasz gonciarz Slavo Slavo Maja Zych Aleksandra Janewicz (18091 niezalogowanych)
200 Postów

(Kowalscy)
Stały Bywalec
pozazycie napisał:
Kowalscy napisał:

No dobrze.
Heleno, czy można liczyć na to, że po uprawomocnieniu wczorajszego wyroku, zwrócisz się do BV o zdjęcie tajemnicy zawodowej? Do tej pory, ze względu na dobro śledztwa, nie było to możliwe. Tak przynajmniej zrozumiałem Twoje wcześniejsze wypowiedzi.
Ucięłabyś tym wszelkie spekulacje. Myślę, że wielu rodziców tutaj czeka na to, by się dowiedzieć, jak to wyglądało z drugiej, tzn BV, strony.
Czy tego chcesz, czy nie, ale ciąży na Tobie teraz pewna odpowiedzialność wobec tych ludzi.

NIE ZNASZ MNIE,ale..
Ja napewno nie zawiode, wszystko co bedzie zgodne z prawem i mozliwe.
Zas BV swoje dowody i zeznania zlozylo, we wniosku do Sadu pl.
Wiem,ze byli nie zadowoleni iz Sad badal ich zasadnosc..no ale coz.

Wyrok jak bedzie prawomocny,wtedy mysle ze....

Tylko, że ze względu na sławne już "dobro dziecka" nie ujrzy to światła dziennego. I tylko rodzice mogą spowodować, że stanie się inaczej.
A więc? zrobisz to, czy nie? Jeśli nie to dlaczego?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
mac_cc napisał:...I pamiętaj że twoje durnowate wylewanie zawiści na forum, nie podważy żadnych faktów dotyczących sprawy i praw rządzących tym otaczającym ciebie światem.
Nie jesteś pępkiem świata...
ALEŻ ... gdzie rzesz to , Ja tak Napisałem ...
Iże Nim jezdem ...
---
Niemniej , już dużo lepiej ze Twyj Stryny ...
---
ŁAGODNIEJESZ ... czływiecze ... łoj ni dybrze ... NI...NI...
---
Niemniej , lepsze takie zachowanie niźli powyższe , jakie starałeś się zaprezentować...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
46 Postów
cezary cezar
(cezary25cezary)
Nowicjusz
fakt jest taki, że skoro rodzice sami wrzucają temat na forum, to powinni przedstawić każdy jego aspekt. bo nie zaczyna się rozmowy jeśli nie jest się gotowym na to co może ona przynieść (przynajmniej nie powinno).

dlatego uważam, że skoro chcecie Państwo zainteresować Nas tą sprawą, a raczej już to zrobiliście to powinniśmy być w nią wtajemniczeni. bo inaczej to można to traktować tylko w ramach prowokacji.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
Seagal napisał:
Gratuluję rodzinie i Pani Konsul! I co, teraz pewno głupio tym wszystkim szujom, które obgadywały rodzinę Heli na forum... Przypomnijcie sobie, jak ich szkalowaliście, oczernialiscie i najgorsze rzeczy wypisywaliscie! łącznie z tą "mądralą" od świętej boleści, przaśną pseudo-dziennikarką Skorstad. I co, szlag was teraz trafia z wsciekłosci, że wasze podłe, zawistne, złosliwe życzenia wobec Heli sie nie spełniły! Nikola wygrała, bo norwegowie odebrali ją bezprawnie, a sąd polski uznał to działanie za bezpodstawne! I jaki wstyd dla konsulatu poslkego. niech wynoszą sie z Oslo, skoro nie pomogli Rybkom,ludzie musieli włąsne dziecko porywać i jedyną instytucją, która stanęła po ich stronie okazał się sąd. Ale i tak najgorszę są te wszystkie ociekające żółcią polaczki, które psy wieszały na rodzinie! wstydzcie się! i już zacznijcie przepraszać Helę i jej rodzinę! a pierwsza niech zacznie pseudointelektualistka Skorstad. Sie ma!

Hej,hej podponam się pod tą wypowiedzią
Helen GRATULACJE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
Hej,hej podpinam się pod tą wypowiedzią
Helen GRATULACJE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
183 Posty
Gamel Fazi Fazi
(GamelFazi)
Stały Bywalec
Ale ludziom odpier---la tutaj !!!!! Nikola prosze nie czytaj!!!! Sad sie nie pomylil masz napewno kochajacych rodzicow cokolwiek by nie robili w zyciu.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
cezary25cezary napisał:
fakt jest taki, że skoro rodzice sami wrzucają temat na forum, to powinni przedstawić każdy jego aspekt. bo nie zaczyna się rozmowy jeśli nie jest się gotowym na to co może ona przynieść (przynajmniej nie powinno).

dlatego uważam, że skoro chcecie Państwo zainteresować Nas tą sprawą, a raczej już to zrobiliście to powinniśmy być w nią wtajemniczeni. bo inaczej to można to traktować tylko w ramach prowokacji.
A co TA Pani ma Tobie Napisać...!? .
---
PRAWDĘ ...?
---
Tylko czyją prawdę ?! .
---
Jej ... czy też ...BV...
---
Przecież nie napisze Tobie /Nam ... O T W A R C I E... , że po legalnej pracy szła pod filary ... dlatego dziecko było bez przerwy samo w domu ...
---
Nie napisze , że w domu przy dziecku... były awantury o KASĘ ... i o to że , ludzie zaczynają pokazywać palcami ... ,
---
Bo i jak .... nawet w SĄDZIE jest prawo mówiące iż oskarżony nie ma obowiązku ani nakazu sam siebie oskarżać o dokonane przestępstwo...
---
Ta pani zapomina jednak o jednym , Jej Milczenie to tylko Jej wydumana i wewnętrzna obrona ...
---
Na zewnątrz , już nie tylko Jaskółki świergoliły w Owym Konfliktowym czasie... o Pannie Hellenie... fra Poln... .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(Kowalscy)
Stały Bywalec
mac_cc napisał:

Nie jestem adwokatem, nie jestem prawnikiem i z tym się nie ukrywam.

Po prostu umiem czytać... - szkoda ze tobie brakuje tej umiejętności.

"...Pełnomocnik Rybków, mecenas Marek Kędziora domagał się oddalenia norweskiego wniosku. Też przywoływał konwencję haską. Przekonywał, że oddanie dziecka naraziłoby je na szkody psychiczne i postawiło w sytuacji nie do zniesienia..."

m.wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,1179...je_w_Szczecinie.html

img267.imageshack.us/img267/5871/norwegiazobacztematnorw.png

Myślę, że jest inaczej, zbyt duża zbiezność. I się zastanawiam, co robi pełnomocnik p. Rybków na norweskich forach? /to tylko moje spekulacje, a nie pomówienia /
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
Kowalscy napisał:
mac_cc napisał:

Nie jestem adwokatem, nie jestem prawnikiem i z tym się nie ukrywam.

Po prostu umiem czytać... - szkoda ze tobie brakuje tej umiejętności.

"...Pełnomocnik Rybków, mecenas Marek Kędziora domagał się oddalenia norweskiego wniosku. Też przywoływał konwencję haską. Przekonywał, że oddanie dziecka naraziłoby je na szkody psychiczne i postawiło w sytuacji nie do zniesienia..."

m.wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,1179...je_w_Szczecinie.html

img267.imageshack.us/img267/5871/norwegiazobacztematnorw.png

Myślę, że jest inaczej, zbyt duża zbiezność. I się zastanawiam, co robi pełnomocnik p. Rybków na norweskich forach? /to tylko moje spekulacje, a nie pomówienia /

Kowalscy ty coś palisz???? co ty zaś za bzdury piszesz
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(Kowalscy)
Stały Bywalec
Tak, palę. I se spekuluję. A co, nie wolno?

Dobrano Państwu
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok