Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Albert92 ........... r/d (11488 niezalogowanych)
185 Postów

(lena003)
Stały Bywalec
K.asia napisał:
bardzo przykre to wszystko co piszecie - oskarżając mnie zupełnie bezpodstawnie
nie proszę nikogo, żeby słał mi cokolwiek worami - bardzo chciałabym dostać choć jedną paczkę dla dzieci
i gdyby to było takie prostu tu na miejscu w Polsce - otrzymanie pomocy - na pewno nie prosiłabym o pomoc na forum
przykro mi, że tak to odbieracie...

może kasienko naprawdę ludzie oczekują żebyś troszkę jaśniej wyraziła swoją prośbę i niekoniecznie wszystko na priv ,odwazylas się pisać tu na forum więc może nie każdy ale cześć osób chciałaby wiedzieć coś wiecej o Twojej sytuacji i być może zaoferować pomoc ???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
helen :)
(pozazycie)
Wyjadacz
lizzi napisał:
pozazycie napisał:
lizzi napisał:
pozazycie napisał:
AKLA napisał:
buniusia79 napisał:
Kasia mieszka w Pile, istotne.
Chciałaby jakieś zabawki dla synów, (2 i 8 lat), słodycze, mandarynki i jogurty. Paczki od Mikołaja pod choinkę generalnie.
To jak można by pomóc?

A w Posce nie moze sie zwrocic o pomoc?
przeciez sa tam odpowiednie instytucje? Sorry, ale dla mnie to dalej jakby deko naciaganie i wyjasnianie, ze niech ktos tam zacytuje moje posty z priv...

Oczywiscie ,ze moze sie zwrocic,i dostanie te pomoc.
Zwlaszcza, jesli chodzi wlasnie o czas SWIATECZNY,gdzie co roku, jak widzimy w mediach,
jednak sa roznego rodzaju zbiorki,a oprucz nich robione dla dzieci paczki.
Mylse tez,ze troche przesadnie prosic tu o pomoc slodyczy itp artykolow
Bo przeciez nawet rodziny, ktore stac na zrobienie dzieciom tzw.Mikolajek, czy paczek pod Choinke,robia je- ale nie worami.
Wiec mysle,mimo ze mi tez dzis sie nie przelewa w pl.ze te pare kg slodyczy czy yogurtow 2-3 zgrzewki,pare kg owocow sama jestem w stanie Jej to dostarczyc dla dzieci.
Bo przeciez jak tak masowo- to dziewczynie sie przeterminuje.
No chyba ,ze az tyle potrzebuje.....

sory ale czy to nie ty byłas bohaterką jakże dogłębnej pomocy

lizzi- mozesz dokonczyc,prosze- bo nie bardzo rozumie....

chodzi mi o to że nie zawsze jest dobrze korzystać z pomocy np dziewczyna poda adres i przyjedzie jakis zboczeniec

a ta instytucja w nor co cie skrzywdziła pisałaś że ci pomagała tak chyba tak a jednak na dobre ta ich pomoc nie wyszła

No jesli chodzi o instyt.masz racje.
Ja sie cieszylam konikami i mala tez-lecz ...pozniej musiala soba pokryc koszta.

Kasia ,tu masz racje no w zadnym wypadku nie powinna podawac adresu.
W sumie masz racje,jesli juz winna sie spotkac gdzies....
Jesli ma taka sytuacje ciezka, to nie powinna robic miejsca na gorsza,podajac swoj adres.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
K.asia napisał:
pozazycie napisał:
K.asia napisał:
nie proszę nikogo, żeby słał mi cokolwiek worami - bardzo chciałabym dostać choć jedną paczkę dla dzieci
i gdyby to było takie prostu tu na miejscu w Polsce - otrzymanie pomocy - na pewno nie prosiłabym o pomoc na forum

Kasia..
Jesli Cie usatysfakcjonuje tyle ile pisalam,to nie ma sprawy.
Ja nie wiem, co Ty piszesz z innymi na priv,ale czytam post ,ze potrzebujesz duuuzo..
Na az TYLE mnie sama nie stac, by swojemu- az tyle- dziecku dac.
Bo zawsze ma tyle, ile maja inne dzieci,ani malo ,ani duzzzo.
Wiec przepraszam...

ja pisałam, że potrzebuję dużo?

przepraszam, w tej chwili już żałuję, że w ogóle poprosiłam o pomoc

Nie przejmuj sie kolezanka nie zalapala sarkazmu sytuacyjnego i wciaz sie pograza. Ma zlote serce, a to nie idzie w parze z rozumem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
Gabi B.
(Gabi26)
Wiking
Jeśli naprawdę potrzebujesz Kasiu pomocy,ja jestem chętna ...
A może jest ktoś tu z Twoich okolic??
Ja mam z Polski do Ciebie 450kiometrów.
Nikt nie chce pomagać,bo ludzie są strasznie nie ufni.Takie czasy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
Optimus napisał:
K.asia napisał:
doskonale rozumiem Wasze wszystkie wątpliwości - dzisiejsze czasy zmuszają do tego aby na każdym kroku być ostrożnym - i niestety w każdym proszącym o pomoc doszukujemy się naciągacza i oszusta

prosiłam o tak niewiele - jeśli nie możecie pomóc - nie szkodzi - ale proszę nie wypowiadajcie się w ten sposób - to boli - szczególnie powinny wiedzieć to matki

Ja podtrzymuje swoje zdanie. Wyslij na priv adres , co potrzebujesz a ja ci wysle paczke.

I wystarczy pierdolenia.

Jak wymyslono pociag. Ludzie przez 10 lat spierali sie czy powinien miec kola gladkie czy zebate, zamiast wybudowac krotka linie i sprawdzic empirycznie. Tego chcemy uniknac i prosimy o szanowanie naszego czasu, ktorego nam prakuje na pisanie durnych komentow.

ty to ogólnie jesteś agent 007 jak byś nie miał wolnego czasu to byś nie siedział teraz i pierdoł nie czytał i nie pisał hehe ok to ja spadam bo projekcik muszę zrobić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
.asia S..a
(K.asia)
Wiking
Gabi26 napisał:
Jeśli naprawdę potrzebujesz Kasiu pomocy,ja jestem chętna ...
A może jest ktoś tu z Twoich okolic??
Ja mam z Polski do Ciebie 450kiometrów.
Nikt nie chce pomagać,bo ludzie są strasznie nie ufni.Takie czasy.

no właśnie - ale to działa w obie strony - ostrzegacie, że nie mam podawać adresu,
jeśli nie zaufam komuś - nie podam adresu - to jak ta osoba mi pomoże?
i w drugą stronę - jeśli Wy nie uwierzycie mi - w tej chwili na słowo - nie pomożecie

świat i wydarzenia nie pomagają podejmować takich trudnych decyzji...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
lizzi napisał:
Optimus napisał:
K.asia napisał:
doskonale rozumiem Wasze wszystkie wątpliwości - dzisiejsze czasy zmuszają do tego aby na każdym kroku być ostrożnym - i niestety w każdym proszącym o pomoc doszukujemy się naciągacza i oszusta

prosiłam o tak niewiele - jeśli nie możecie pomóc - nie szkodzi - ale proszę nie wypowiadajcie się w ten sposób - to boli - szczególnie powinny wiedzieć to matki

Ja podtrzymuje swoje zdanie. Wyslij na priv adres , co potrzebujesz a ja ci wysle paczke.

I wystarczy pierdolenia.

Jak wymyslono pociag. Ludzie przez 10 lat spierali sie czy powinien miec kola gladkie czy zebate, zamiast wybudowac krotka linie i sprawdzic empirycznie. Tego chcemy uniknac i prosimy o szanowanie naszego czasu, ktorego nam prakuje na pisanie durnych komentow.

ty to ogólnie jesteś agent 007 jak byś nie miał wolnego czasu to byś nie siedział teraz i pierdoł nie czytał i nie pisał hehe ok to ja spadam bo projekcik muszę zrobić

Wlasnie o to mi chodzilo. Chce miec czas na pisanie glupot a nie na perorowanie o "charity" To mnie odpreza.

No coz czas na kolacje. Dosyc na dzisiaj

Kasia - jak sie zdecydujesz to dawaj dane. Ja sie do Ciebie nie wybore z paczka od tego sa kurierzy.
Musisz zaryzykowac a nie patrzec koniowi w zeby
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
skrytka na poczcie,lub adres kogos zaufanego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(Kowalscy)
Stały Bywalec
K.asia napisał:
przepraszam, w tej chwili już żałuję, że w ogóle poprosiłam o pomoc

Bez przesady, prosić zawsze można. A technicznie to chyba jednak najlepiej podać swój adres na priv. Możesz pooglądać sobie dokładnie profil oferenta - jak długo tu jest, co pisze tu na forum i takie tam. Niektórzy być może się nie kwalifikują, no ale też bez przesady.
Wesołych Swiąt
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
helen :)
(pozazycie)
Wyjadacz
K.asia napisał:
[quote]pozazycie napisał:
K.asia napisał:

Kasia..
Jesli Cie usatysfakcjonuje tyle ile pisalam,to nie ma sprawy.
Ja nie wiem, co Ty piszesz z innymi na priv,ale czytam post ,ze potrzebujesz duuuzo..
Na az TYLE mnie sama nie stac, by swojemu- az tyle- dziecku dac.
Bo zawsze ma tyle, ile maja inne dzieci,ani malo ,ani duzzzo.
Wiec przepraszam...

przepraszam, w tej chwili już żałuję, że w ogóle poprosiłam o pomoc[/quot

Tak zrozumialam nie Twojego posta,wiec nie TY..
Nie prosisz/cholera jak to brzmi/ o majatek,a na tyle mnie stac.
I nie musisz, za troche slodyczy,pisac swej historii....
To jest moje zdanie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok