Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Powazna sprawa! :) - Norwegia

Czytali temat:
(650 niezalogowanych)
42 Posty
Mateus Z.
(Mathiasso007)
Nowicjusz
Witam Wszystkich,
chodzi mi o to w tym watku zeby kazdy z Was ktory wie, zauwazyl roznice miezy jezykiem norweskim a polskim.

Bardzo bede wdzieczny za odpowiedzi

Pytacie sie pewnie dlaczego on chce takie cos wiedziec to Wam odpowiem, ze pisze duza prace w szkole i potrzebuje Waszych komentarzy, odpowiedzi na ten temat Powazna sprawa!

Im wiecej tym lepiej! z gory dziekuje

i czekam na odpowiedzi!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
401 Postów

(gama28)
Wyjadacz
Strasznie głupio sformułowane pytanie. Wychodzi na to, że muszę ci tu słownik przepiać jeśli chcesz wszystkie różnice poznać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
we wcześniejszych postach Mathiasso007 widać twoją wielką znajomość życia tu w No i w ogóle co ty to nie jesteś za master

otóż drogie dziecko jakby ci to powiedzieć -- różnic językowych nie ma , to tylko alkoholu zawsze brakuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
nie ma żadnej różnicy między polskim a norweskim ......a może u nich częścięj używa się
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
sprawa rzeczywiście jest poważna !!!

bo jak widzę to zdjęcie co masz w profilu na MN to rzeczywiście trzeba zadać sobie pytanie ??

,,czy osoby które płacą twarzowe mają jakiekolwiek szanse na naukę tego języka ?? ,,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
185 Postów

(lena003)
Stały Bywalec
Andre ved mark napisał:
nie ma żadnej różnicy między polskim a norweskim ......a może u nich częścięj używa się

jak nie ma różnicy ???!!!ja zauważyłam jedną ale jak sądzę bardzo ważną różnicę w języku norweskim używa się norweskich literek a w języku polskim polskich !!!
i nie mieszaj chłopakowi w głowie Andre .......

cóż ...odpowiedź adekwatna do zadanego pytania czyż nie ??? heheh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
ale mi teraz namieszałaś
tzn że w norweskim nie używa się polskich liter ??? nie jesteś czasem blondynka ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
185 Postów

(lena003)
Stały Bywalec
Andre ved mark napisał:
ale mi teraz namieszałaś
tzn że w norweskim nie używa się polskich liter ??? nie jesteś czasem blondynka ?

eeee no co Ty ....ja blondynka???????? never !!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
chyba miałaś na myśli ......aldri znowu mieszasz tymi językami , jednak blondynka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
185 Postów

(lena003)
Stały Bywalec
Andre ved mark napisał:
chyba miałaś na myśli ......aldri znowu mieszasz tymi językami , jednak blondynka

vakre blonde
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok