Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Gdzie najlepiej wybrac sie w poszukiwaniu pracy ?? - Norwegia

Czytali temat:
Adrian Elko jasminne Emilia Druse (1260 niezalogowanych)
4 Posty
Mateeusz K
(cabanososo)
Wiking
Witam jestem Mateusz jestem nowy wybieram sie do pracy w sierpniu, i niewiem gdzie najlepiej sie wybrac w poszukiwaniu pracy.. 1 raz sie wybieram do norwegi, znam dobrze angielski mieszkalem 4 lata poza krajem.. fajnie by bylo jak by mi ktos podpowiedzial..i szukam pokoj to rzecz jasna, z gory serdecznie dzienkuje za pomoc...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Kasia Tłumacz
(kasiatlumacz)
Wiking
Hej! Wykonuję tłumaczenia i korektę CV dostosowując je do standardów norweskiego rynku pracy. Zachęcam do kontaktu!

Kontakt tel.:
z Polski + 48 58 743 07 53
z Norwegii + 47 21 999 409
lub mailowy tlumacz@multinor.no
Zgłoś wpis
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
osobiście polecam Kautokeino , bardzo gorąco polecam -- tam znajdziesz pracę od razu , będziesz miał blisko do Finlandii , Rosji , i Szwecji , także jak ci nie wyjdzie tutaj z robotą zawsze będziesz miał blisko przejechać się do reszty krajów i spróbować tam >

życzę powodzenia , bo nic innego nie pozostaje..... hahahahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Mateeusz K
(cabanososo)
Wiking
taki glupi to od urodzenia jestes czy z wielkiem ci to przyszlo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
cabanososo napisał:
taki glupi to od urodzenia jestes czy z wielkiem ci to przyszlo
I jak tu Tobie pomóc , skoro OBRAŻASZ chcącego zwrócić Tobie uwagę , na głupi tekst jaki sam zamieściłeś...

Wiesz , Ja zimą to takim jak Ty, proponuję Svalbard , jednak teraz latem to dla takich Tobie podobnym , nie ma tam zajęcia...

P.s.
Tak z ciekawości zajrzałem sobie do tego Kautokeino i znalazłem tam jednego Polaka...Andrzeja Krzysztofa...Xxxxxx... w Maze .
Tym samym , jak się chce to pracę można znaleźć wszędzie ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
myślę, że na Madagaskar
tam podobno jest ciepło
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
cabanososo >>> umiesz liczyc? to licz na siebie..........
jak widzisz twoi/moi rodacy juz ci pomogli........
jesli nie masz nikogo znajomego tutaj,to pojecia nie mam jak chcesz sobie poradzic jedynie z angielskim.....
wez kompa i kupe kasy,bo robota jest na finn.no a kasa(duzo kasy) przyda sie na przetrwanie.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
marianek73 napisał:
jesli nie masz nikogo znajomego tutaj,to pojecia nie mam jak chcesz sobie poradzic jedynie z angielskim.....
wez kompa i kupe kasy,bo robota jest na finn.no a kasa(duzo kasy) przyda sie na przetrwanie.....

Toś się popisał następny Polaczku ..!!.
Jak żeś taki uczynny , to zaproś Tego Pana do Siebie i załatw Mu w Twojej Firmie Pracę jako Pomocnikowi ...
A NIE PIERNICZ GŁODNYCH KAWAŁKÓW !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
marianek73 napisał:

a marianek nauczył się ledwie angielskiego i jest mistrzem przetrwania w norge

pracy jest mnóstwo tylko wymagania coraz większe ....... poza pracami sezonowymi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
mój komentarz dotyczył i odnosił sie do moich "wspaniałych" przedmówców.....
a wy jak nie macie nic do powiedzenia w temacie,to nie zabierajcie głosu!
nalezy skupic sie na komentowaniu artykułu zamiast sapac bez sensu......
moze ty kolorowy zaprosisz kolege,w koncu masz tam eldorado,wieczny urlop i permitering 6 mies w roku
a ze ledwo koniec z koncem wiążesz to juz inna bajka......
i tak lepsze to od kopania wegla na hanysowie,bo tu jestes kims,a tam byłes jednym z wielu......
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Mateeusz K
(cabanososo)
Wiking
jak tak czytam te komentarze to zy.... mi sie chce jacy ci nasi rodacy sa po srani.. pustaczki pojechaly i teraz wielkich prezydentow zgrywaja.. szkoda sensu na konwersacje z wami.. panowie!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok