Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Boruta (1607 niezalogowanych)
297 Postów

(Pies gończy)
Stały Bywalec
oola a co Ciebie upoważnia żeby dać małemu dziecku klapsa... Powielanie zachowań naszych rodziców? Co ty wiesz o tej sprawie oprócz że przeczytałaś jakiegoś otumanionego pseudo dziennikarza który tylko szuka taniej sensacji.......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
41 Postów

(oola)
Nowicjusz
wiesz akurat mi sie to nie zdarzylo zas ba przyznaje sie zdarza sie czesto z nawet przemoca calowac dupinke i ba czasami po kasac bo tak bardzo kocham swoje dziecko a ono mnie Wiem ze nawet tego nie powinnam robic bo to przemoc ,ale kurcze no co mam zrobic jak to takie slodkie dzieci zwlasza teraz ..ze az by sie je zjadlo...no moze pozniej bede zalowac ze tego nie zrobilam ale uwazam ze czas leci tak szybko i poki mozna miec takie male dzieci trzeba czerpac ich uczucia dajac im jeszcze wiecej ...Cholera pisze i az lezki mi naplywaja ....Wiesz pozatym nie wyobrazam sobie dzis jak mozna te male dzieci bic ...majace takie malutkie raczki ktorymi nas tula ...pozdrawiam nie dam rady pisac dalej sorry a wiem ze sa tacy rodzice nie duzo ale sa bo im przeszkadzaja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
56 Postów

(Veileder)
Nowicjusz
oola napisał:
wiesz akurat mi sie to nie zdarzylo zas ba przyznaje sie zdarza sie czesto z nawet przemoca calowac dupinke i ba czasami po kasac bo tak bardzo kocham swoje dziecko a ono mnie Wiem ze nawet tego nie powinnam robic bo to przemoc ,ale kurcze no co mam zrobic jak to takie slodkie dzieci zwlasza teraz ..ze az by sie je zjadlo...no moze pozniej bede zalowac ze tego nie zrobilam ale uwazam ze czas leci tak szybko i poki mozna miec takie male dzieci trzeba czerpac ich uczucia dajac im jeszcze wiecej ...Cholera pisze i az lezki mi naplywaja ....Wiesz pozatym nie wyobrazam sobie dzis jak mozna te male dzieci bic ...majace takie malutkie raczki ktorymi nas tula ...pozdrawiam nie dam rady pisac dalej sorry a wiem ze sa tacy rodzice nie duzo ale sa bo im przeszkadzaja

Dziwne sa te twoje wypowiedzi, czasami nie mam pewnosci, czy jestes stabilna...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
41 Postów

(oola)
Nowicjusz
masz dzieci...bo dla mnie dziwne ze nie potrafisz zrozumiec uczuc ktore ma sie do dziecka...a w nich jestem stabilna,i nie zmienie ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
41 Postów

(oola)
Nowicjusz
Pies gończy napisał:
oola a co Ciebie upoważnia żeby dać małemu dziecku klapsa... Powielanie zachowań naszych rodziców? Co ty wiesz o tej sprawie oprócz że przeczytałaś jakiegoś otumanionego pseudo dziennikarza który tylko szuka taniej sensacji....... Nie klapsuje dzieci wiec mnie to nie dotyczy,zas moi rodzice rowniez tego nie robili,zas temat w/w i na ten temat czerpie wypowiedzi innych co przytaczam jako link a nie ze wiem jako sama,zas majac dzieci rozumie koszmar jaki panuje w skandynawi z prawem antyklapsowym...ktore jest nie tylko jako antyklaps ale poszerzony na irytujace nie tylko mnie a samych tez rodzicow ktorzy to przezywaja czy doswiadczyli koszmaru ..i nie jako rodzice znecaja sie na dziecmi ale jako normalnie wychowujacy w uczuciach dzieci....Czytam wszelkie takie str bo to chore....Znajac np osobe pracujaca w bgh mowi ze jej obowiazkiem jest obejrzenie dziecka jak zauwazy siniec ma zglosic i...wiadome instytucja tez sie zglosi do rodzicow ...dalej opowiadajac mi ...dziecko sie przewroci ok obejrzy i nie ma obrazen zas za pare dni rodzice dostarczaja dziecko do bgh i okazuje sie ze jest z siniakiem ...coz no musi zglosic..Irytujace to jest ze widome iz siniec po upadku dziecka nie wychodzi juz i teraz a za czas jakis z ktorym dziecko przychodzi do bgh ....i pytanie kto winien ...najlepiej rodzice...bo w bgh obejrzeli i nic nie bylo na cialku dziecka a rodzice pozniej tlumacza sie ...zas instytucja no coz dziala przeciw rodzicom i ma wrazenie ze panuje przemoc....i to jest chore pomijajac jak zaznaczam fakty gdzie faktycznie dziecko doznaje przemocy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Veileder napisał:
oola napisał:

no nie idzie tego czytać, jakieś znaki interpunkcyjne by sie zdały i jako takie sensowne zdania?

słowotok z którego ciężko cokolwiek sensownego wyłapać.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Zuzu napisał:
Veileder napisał:
oola napisał:

no nie idzie tego czytać, jakieś znaki interpunkcyjne by sie zdały i jako takie sensowne zdania?

słowotok z którego ciężko cokolwiek sensownego wyłapać.

Slowotok, z ktorego ciezko cokolwiek wylapac. Nie ma w nim nic sensownego...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok