Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
Czytali temat:
(2839 niezalogowanych)
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
yzia napisał:
nie ma to jak ktos zacznie fajny temat a pozniej nastepuje 9 stron do przewiniecia....

no rozgadalimy sie troszke ale cel był szczytny no i zgodny z tytułem
pozdrwiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(MariposaNegra)
Wiking
Zaczelo sie na temat matalu a skonczylo na.... xD LoL Tak czy siak fajnie bylo poczytac A na koncert hmm przydaloby sie wybrac xD Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
Gosia Z
(goshia)
Początkujący
Koncert Rammsteina to podobno totalna jazda!!! Rozmawialam ze znajomym, ktory widzial ich wystep na festiwalu Roskilde w 2002 roku i powiedzial krotko "kanon konsert" Odlotowe pokazy pirotechniczne!
Tak w ogole, to po najnowszym singlu "pussy" slychac, ze chlopcy sa nadal w formie
Ja juz nabylam bilet i licze na wieksza grupke chetnych, bo nie chcialabym wyladawac sama na koncercie W takim wypadku to chyba rzeczywiscie by mnie zadeptali
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
goshia napisał:
Koncert Rammsteina to podobno totalna jazda!!! Rozmawialam ze znajomym, ktory widzial ich wystep na festiwalu Roskilde w 2002 roku i powiedzial krotko "kanon konsert" Odlotowe pokazy pirotechniczne!
Tak w ogole, to po najnowszym singlu "pussy" slychac, ze chlopcy sa nadal w formie
Ja juz nabylam bilet i licze na wieksza grupke chetnych, bo nie chcialabym wyladawac sama na koncercie W takim wypadku to chyba rzeczywiscie by mnie zadeptali

Hej goshia

to jest nas juz troje, bo ja mam 2 bilety

a teledysk do nowego kawalka widzialas ? ponizej link...no chlopcy sa w formie, to widac zwlaszcza w ostatniej minucie teledysku

www.visit-x.net/rammstein/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
Gosia Z
(goshia)
Początkujący
No wlasnie chcialam obejrzec teledysk, ale mam problemy z zainstalowaniem nowej wersji flash player. Musze troche przy tym posiedziec. Przypuszczam, ze jest ostry skoro tylko dla doroslych W kazdym badz razie refren szybko wpadajacy w ucho
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok