Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2836 niezalogowanych)
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
ok czekam na namiary
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
to jeszcze przezyja ale jak ja otwoze buzke z moim spiewem i wyziewem z twojego syropku z cebuli padna ... a jak sie ockną to wmowimy im ze to z wrazenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
tak im sie podobało
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
no ba inaczej bym sie za to nie brała
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
papa wpadnij jutro z ta szarlotka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
nie ma to jak ktos zacznie fajny temat a pozniej nastepuje 9 stron do przewiniecia.nie wiem czy ktos z was byl na takim koncercie bo mnie kusi zeby pojsc ale nie wiem czy mnie tam nie zadepcza.slyszalam o jakis metalmaniach i ludziach ktorzy mdleli gdzies w tlumie.ktos wie jak to wyglada naprawde?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
yzia napisał:
nie ma to jak ktos zacznie fajny temat a pozniej nastepuje 9 stron do przewiniecia.nie wiem czy ktos z was byl na takim koncercie bo mnie kusi zeby pojsc ale nie wiem czy mnie tam nie zadepcza.slyszalam o jakis metalmaniach i ludziach ktorzy mdleli gdzies w tlumie.ktos wie jak to wyglada naprawde?

ja bylem i nie boj sie, nie zadepcza cie jesli tylko sama nie wejdziesz pod samiutka scene a i to nie na kazdym koncercie

a Rammsteina polecam bo show robia wysmienite tylko radze podjac szybko decyzje, jutro zaczynaja sprzedawac bilety i niedlugo to potrwa jak beda wykupione....i pozniej dostepne z ogloszen juz duzo drozej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok