Ja w Polsce mordowano 6000000 ludzi, okradano nas, bombardowano miasta to nikt kredą po chodnikach nie pisał, przez 4 lata tylko się przyglądali a później oddano nas na kilkadziesiąt lat pod płaszcz Sowietów. Mamy dość problemów w Europie by mieszać się w inne konflikty. Każda wojna to głupota, najbardziej szkoda dzieci, czy to żydowskie czy muzułmańskie. Każdy myślący wie kto zaczął ostatni konflikt, ja pamiętam jak muzułmanie świętowali na ulicach to że hamas zabija żydów. Ja mam hierarchę w zabieganiu o bezpieczeństwo, najpierw rodzina, później kraj gdzie mieszkam no i ojczyzna, jeśli tu problemy będą rozwiązane to mogę pomagać tym z daleka. Muzułmanie mają gdzieś naszą kulturę, w Norwegi pracuje tylko 19% z uchodźców muzułmańskich wiedząc że to rozwala system, że ktoś musi przez piekło przechodzić żyjąc ciągle praca by oni mieli na leżenie. Wiedzą to doskonale, ale mają nas w gdzieś. Ludzie, którzy mają mnie gdzieś są w mojej hierarchii na samym końcu. Na chwile obecna USA pozostawia Europę samej sobie a Rosja czy Chiny już ostrza sobie zęby a ty tu wyzywasz Europejczyka od faszystów??? Tylko dlatego że powiedział prawdę, przypomniał kto pierwszy zaatakował? Ultralewakow powinno się tępić, to tacy doprowadzili Europę na skraj przepaści! Jesteście zagrożeniem!!! Ja tego syfu tam nie popieram, ale obiecaliby mają za uszami. Jeśli ktoś jest słaby to powinien być pokorny. Zełeski brakiem pokory skazał cały naród i Europę, a mógł brać przykład z Dudy, który wycwikal się przy Kaczyńskim w wazeliniwaniu i dzięki temu jesteśmy według USA najbardziej wiernym sojusznikiem.