Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Karol Pitek Miroman (578 niezalogowanych)
1 Post
Eli Bulls
(Niezainteresowany)
Wiking
Jasne Adam. Nie zapominaj jednak ze to Izrael jest okupantem. Wspierany przez pierdyliony dolarow zajal to co wg biblii jest ziemia obiecana dla zydow. Tylko skumaj ze biblia to sciema i cala ta okupacja trwajaca od 70 lat to mordy, przesladowania i dyskrymiancja. A jak ty bys sie zachowal gdyby ciebie wygnali z domu, zlinczoali twoja rodzine i po wielu dekadach traktowali jak robactwo?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Eli Bulls
(Niezainteresowany)
Wiking
Adam, to co ty uwazasz za sensowne w oczach USA jest tylko interesem,. Wplywy w strefie gazy sa wazniejsze niz zycie niewinnych ludzi. Ty masz macka, telefon, znajomych. Tam ludzie zyja a raczej nie zyja od michy do michy. Izraelski dyktat wspierany przez wiadomo kogo zezwala na mord na ludnosci cywilnej, okupwanie, budowe nowych osiedli. To nic innego jak totalna extermiancja, holokaust w wydaniu zydowskim. Poswiec troche czasu z poogladaj fotki, relacje, zobacz jak wyglad Palestyna dzisiaj. Mam wrazenie ze Warszawa po II WW wygladala lepiej. Tam zyja ludzie i mysle ze nie maja wiele wspolnego z hamasem, gwaltami, mordowaniem dzieci jak piszesz. TWOJA Mowa nienawisci. To niewinni ludzie skazani na zaglade w imie ropy, interesow i hipokryzji. Wstydz sie kolego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Eli Bulls
(Niezainteresowany)
Wiking
Wywalcie tego kolesia w kosmos. Faszysta. Popatrz jak bombarduja szpitale, jak umieraja z glodu dzieci. Dla Ciebie to za malo? Nos sfastyke, moze to jest twoje godlo!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Xx1
(Xx1)
Wiking
Ja w Polsce mordowano 6000000 ludzi, okradano nas, bombardowano miasta to nikt kredą po chodnikach nie pisał, przez 4 lata tylko się przyglądali a później oddano nas na kilkadziesiąt lat pod płaszcz Sowietów. Mamy dość problemów w Europie by mieszać się w inne konflikty. Każda wojna to głupota, najbardziej szkoda dzieci, czy to żydowskie czy muzułmańskie. Każdy myślący wie kto zaczął ostatni konflikt, ja pamiętam jak muzułmanie świętowali na ulicach to że hamas zabija żydów. Ja mam hierarchę w zabieganiu o bezpieczeństwo, najpierw rodzina, później kraj gdzie mieszkam no i ojczyzna, jeśli tu problemy będą rozwiązane to mogę pomagać tym z daleka. Muzułmanie mają gdzieś naszą kulturę, w Norwegi pracuje tylko 19% z uchodźców muzułmańskich wiedząc że to rozwala system, że ktoś musi przez piekło przechodzić żyjąc ciągle praca by oni mieli na leżenie. Wiedzą to doskonale, ale mają nas w gdzieś. Ludzie, którzy mają mnie gdzieś są w mojej hierarchii na samym końcu. Na chwile obecna USA pozostawia Europę samej sobie a Rosja czy Chiny już ostrza sobie zęby a ty tu wyzywasz Europejczyka od faszystów??? Tylko dlatego że powiedział prawdę, przypomniał kto pierwszy zaatakował? Ultralewakow powinno się tępić, to tacy doprowadzili Europę na skraj przepaści! Jesteście zagrożeniem!!! Ja tego syfu tam nie popieram, ale obiecaliby mają za uszami. Jeśli ktoś jest słaby to powinien być pokorny. Zełeski brakiem pokory skazał cały naród i Europę, a mógł brać przykład z Dudy, który wycwikal się przy Kaczyńskim w wazeliniwaniu i dzięki temu jesteśmy według USA najbardziej wiernym sojusznikiem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:8  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Eli Bulls
(Niezainteresowany)
Wiking
Mozecie koledzy pisac o lewackim extremizmie. To wszystko pierdoly. Izrael jest okupantem od 70 lat. Wspieranym i finansowanym przez rzady w imie wplywow w tym regionie swiata. Nic tego nie zmieni. Predzej zetrze z powierzchni ziemi wszystkie lokalne nacje niz przyzna sie do zabijania, okupacji i exterminacji ludnosci. To robia to od dekad. A ze w koncu doczekali sie zbrojnej odpowiedzi, przemocy i gwaltu... no coz, kto kijem wojuje... Medal zawsze ma 2 strony. Taka ludzka natura. Czlowiek na gwalt odpowiada gwaltem wczesniej czy pozniej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Eli Bulls
(Niezainteresowany)
Wiking
Kolega Adam nie za bardzo zaglebil sie w historie tego konfliktu. Widzi to co chce zobaczyc lub pisze to co uslyszal w telewizji. Kolega XX1 tez sobie trudu nie zadal. Odsylam do historii. Nie jestem obronca palestynczykow ale nie uwazam tez za sluszne dalsze eskalowanie konfliktu i exterminacje ludnosci cywilnej gdziekolwiek to by sie dzialo. Nic tego nie usprawiedliwia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Adam Kamysz
(Duchowny)
Wiking
Dobrze wiem jaka jest geneza tego konfliktu , kto stoi za Hamasem , Hezbollah i kto rządzi na Zachodnim Brzegu. Byłem 3 razy w Izraelu . także w Palestynie ( Ramalach i Nablusie ). Terror i ludobójstwo to chleb powszedni zbrojnego odłamu Hamasu to oni są panami życia i śmierci, to oni mordują własnych braci , jakikolwiek sprzeciw karany jest śmiercią , muzułmanie z Palestyny to dzikusy , dzikie bestie żądne krwi bo tak każe im szariat. Hamas zawsze odrzucał propozycje pokojowe poczynając od rezolucji ONZ z 1949 po porozumienia z Camp David z 2000 roku kiedy to premier Izraela Ehud Barak był gotów oddać im cały zachodni Brzeg i zlikwidować osiedla osadników żydowskich .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Eli Bulls
(Niezainteresowany)
Wiking
Adam rozumiem co chcesz powiedziec. Twoje myslenie jest chore, ty jestes chory. Rownie dobrze mozesz powiedziec ze Niemcy to mordercy bo zabili 6000000 ludzi w IIWW. Czy oni sa mordercami? Sam sobie odpowiedz. Uwazasz ze twoj ukochany Izrael ma prawo mordowac ludnosc cywilna? Brawo!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Eli Bulls
(Niezainteresowany)
Wiking
A poza tym jak okupant moze cos oddawac skoro jest okupantem? Oddajesz cos co nie malezy do ciebie? Ty chcialbys ukladac sie np. z Rosja? Jak mozesz mowic ze nie przyjeli propozycji pokoju. Czysta hipokryzja
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Adam Kamysz
(Duchowny)
Wiking
Oczywiście że Izrael ma prawo do samoobrony , a to że dzikusy palestyńskie zasłaniają się małymi dzieci , urządzają składy amunicji w szpitalach i przedszkolach przekłada się na wysoką liczbę ofiar. Tak na dobra sprawę co to w ogóle jest ta Palestyna ? Palestyńczycy nie stanowią żadnego odrębnego narodu , żadnej odrębnej grupy etnicznej, pochodzą z Samarii i Judei, to twór wymyślony przez propagandę ZSRR na początku Zimnej Wojny.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok