Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Chcą zmiany w norweskim prawie paszportowym. Chodzi o uwzględnienie trzeciej płci - Norwegia

Czytali temat:
Karol Pitek mart enty Skandynaw2903@o2.pl Riggman Liilka (300 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
Radosław Rutkowski
(radzio83)
Wiking
Nie ma 3 płci.
Są Tylko dwie.
Po co wprowadzać chore przepisy dla ludzi z zaburzeniami psychicznymi lub tożsamości płciowych??
Dochodzi do takich absurdów że oprócz toalet dla kobiet mężczyzn i niepełnosprawnych wydziela sie jeszcze jedną dla LGBT. Nie wiem po jaką cholere dzielić niepełnosprawnych ruchowo i intelektualnie????
Nie rozumiem też tego ciągłego poświęcania czasu w mediach na społeczności aktywistów LGBT.
Dlaczego nie poświęca się tyle samo uwagi np chorym na zespół Downa co na sprawy LGBT?
To przecież dyskryminacja niepełnosprawnych z uwagi na rodzaj upośledzenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:51  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Teresa Orlowski
(Teresa1410)
Wiking
Trzecia płeć, skrzywieni psychicznie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:24  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Xx1
(Xx1) Online
Wiking
Są ludzie, którzy czują się psami czy kotami, to trzeba również uwzględnić tak by paszport był gruby jak encyklopedia. Mi się zdawało że lewacy to już kilkadziesiąt płci naliczyli. Ludziom coraz gorzej się żyje, korona za chwilę będzie w cenie makulatury a oni nadal się głupotami zajmują.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:29  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Rafik71
(Rafik71)
Wiking
Jak takie salto to jeszcze koniecznie trzeba wprowadzic trzeci rodzaj toalet publicznych ,przebieralni na basenach i we wszystkich sklepach dzialy dla tych z nowym paszportem ....oczywiscie wszystko na koszt tej zacnej partii
Zgłoś wpis
Oceń wpis:11  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
J M
(y36)
Wiking
1 Post
akwatomek
(akwatomek)
Wiking
Kuchnicka to baba z wąsami.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
1619 Postów
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
akwatomek napisał:
Kuchnicka to baba z wąsami.
Moze czule slowka podzialaja..
Tomku... akwatomku...Wkrotce stuknie mi 50tka i rzeczywiscie wasik sie pojawia. Na szczescie mam CALKOWITA kontrole nad moim owlosieniem. Tu i tam.
Kwa kwa Tomku, jako starsza Pani z wasami dam tobie ponadczasowa, dobra rade : Lepiej byc baba z wasami niz chlopcem ( nie daj Boze Mezczyzna...) bez jaj! Baba z wasami byla w cyrku jako "atrakcja"....
Tomaszu!
Ogarnij sie wreszcie!
Zostawiles te jajka pod tapczanem...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok