Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Już jest! Polsko-norweski

Kalendarz 2025

Sprawdź
Autopromocja

Gwałtowny wzrost przestępczości finansowej. Norweski bank bije na alarm - Norwegia

Czytali temat:
Karol Pitek (108 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Gwałtowny wzrost przestępczości finansowej. Norweski bank bije na alarm
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
kokss kokss
(kokss)
Wiking
Złodziej krzyczy łapać złodzieja. W zeszłym roku przesyłałem właśnie z tego banku kasę do PL, zgodnie z rozporządzeniem PE-UE o płatnościach międzynarodowych art.5 mówi że przed dokonaniem płatności usługodawca jest zobowiazany poinformować płatnika o właściwym kursie waluty, kwocie jaką otrzyma odbiorca, wszelkich opłatach dotyczących przelewu, DNB tego nie uczynił, była tylko widoczna kwota w nok (betalingsoversikt) , napisałem skargę do FinKN, skargi nie uznali, zgłosiłem do Finanstilsynet że DNB łamie rozporządzenie PE-UE, odpowiedzieli że może w Polsce coś pobrali, ja im przedstawiam rozporządzenie i betalingsoversikt co tam jest widoczne a oni że w Polsce. Patologia norweska.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:26  
Odpowiedz   Cytuj
Komentarz czeka na weryfikację moderatora.

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok