Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Już jest! Polsko-norweski

Kalendarz 2025

Sprawdź
Autopromocja

Podwyżka bompenger w Oslo. Kierowcy zapłacą więcej w ponad 80 miejscach - Norwegia

Czytali temat:
N O Riggman (154 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Podwyżka bompenger w Oslo. Kierowcy zapłacą więcej w ponad 80 miejscach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
73 Posty
N O
(xtrail)
Początkujący
Złodzieje! Najpierw niech dziury połatają bo koło idzie urwać wielkie mi Oslo .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:22  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Tytus Romek
(Bulejs)
Wiking
W tym kraju bardziej się opłaca być nieuczciwym niż uczciwym. Chyba też tak trzeba zacząć robić...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:15  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
akwatomek
(akwatomek)
Wiking
Ciapaty wola zeby mu dali, to trzeba zabrac glupim norasom zeby rozdac nierobom i dzieciorobom.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
1559 Postów
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
xtrail napisał:
Złodzieje! Najpierw niech dziury połatają bo koło idzie urwać wielkie mi Oslo .
Mieszkales w Polsce? Miales ubezpiecznie? Nie wielkie mi Oslo tylko urwiesz kolo ubezpieczalnia pokrywa koszty. A jak i w Polsce tak i wszedzie na swiecie nalezy zglaszac do odp instystucji ze jest klopot w tym miejscu. Wtedy naprawiaja. W czym problem???? Wiekszosc jezdzi, wqrwia sie co dzien, do tego na forum o tym pierdoli, zamiast wykonac jedno zdjecie i telefon do tych ktorzy sie tym zajma.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1559 Postów
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
Bulejs napisał:
W tym kraju bardziej się opłaca być nieuczciwym niż uczciwym. Chyba też tak trzeba zacząć robić...

Nie rob tego prosze...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok