Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Totalna rewolucja cenowa w MultiNOR od teraz nowe, NIŻSZE ceny!

Reklama

Przy nowym szpitalu w Oslo zniknie prawie 1000 miejsc parkingowych. Będą też droższe - Norwegia

Czytali temat:
Karol Pitek N O (230 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
akwatomek
(akwatomek)
Wiking
U kolegi w firmie stolarskiej, szefostwo zmienia samochody na ośki. Tuton 8 bedzie wozony rowerem na plecach.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów
Myśliwy
(Myśliwy) Online
Wiking
Chorzy kalecy i upośledzeni będą do szpitala dojeżdżali elektrycznymi hulajnogami.
Wspaniały pomysł
Zgłoś wpis
Oceń wpis:8  
Odpowiedz   Cytuj
1525 Postów
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
Myśliwy napisał:
Chorzy kalecy i upośledzeni będą do szpitala dojeżdżali elektrycznymi hulajnogami.
Wspaniały pomysł

Moze najpierw przeczytaj atrykul. Chorzy, kalecy, uposledzeni - czytaja te posty.
Nie wiem czym "dojezdzasz" do postow ktore NIEUSTANNIE komentujesz na tym forum.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-9  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Martin19
(Martin19)
Wiking
Ooooo pani Joanna jest … największy kwas na mojej Norwegii
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
akwatomek
(akwatomek)
Wiking
Kochnicki, ciebie to bym "dojechał" pecie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1525 Postów
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
Martin19 napisał:
Ooooo pani Joanna jest … największy kwas na mojej Norwegii

Myśliwy napisał:
Wspaniały pomysł

akwatomek napisał:
Kochnicki, ciebie to bym "dojechał" pecie

Mamy to. Trzech "medrcow" Polakow. Wiecznie na NIE, jak sie uda dowalic to komentuja na wyscigi, totalny brak refleksji w zadnym z tematow.
Moze powinniscie zalozyc wlasny watek i tam napierd..c jak to wam zle obojetnie ile nie zarabiacie, gdzie nie mieszkacie itd
Z tego co tu zawziecie skrobiecie wynika, ze nie macie szacunku po I do siebie samych.
Jedynie ten co poluje ma jakis cel i sie uspokoil troche ostatnio. Mam nadzieje, ze dziala w realu, kiedy wifi nie dziala.
Przeczytajcie wszystkie swoje komentarze. Moze rozumiecie wreszcie, ze zachowujecie sie tu jak ksiezniczki a nie jak faceci.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok