Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Szał zakupowy w Norwegii? Eksperci mówią o rosnącej sile nabywczej - Norwegia

Czytali temat:
Jan Maryjan Zbigniew Karpinski Miroman (507 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Szał zakupowy w Norwegii? Eksperci mówią o rosnącej sile nabywczej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Cezary N
(Cezary N)
Wiking
Więcej wydajemy, ponieważ artykuły pierwszej potrzeby (i nie tylko) znacznie podrożały.
Kupując mniej, wydajemy więcej.
Oto tajemnica "szaleństwa zakupowe go" w Norwegii!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:55  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Xx1
(Xx1)
Wiking
Kiedy Norwegom jest złe to udają się do jakiegoś bardzo biednego państwa i wtedy mówią, o my to mamy dobrze. Najgorsze jest to że oni myślą że wszędzie do okola jest źle a u nich dobrze. Oczywiście nie wszyscy tak myślą. Często mówią, płacimy wysokie podatki, ale mamy darmowe szkoły, szpitale, policję… Ja kilka razy im mówiłem że jak opuszczałem Polskę to były darmowe szkoły, naprawdę darmowe studia dzienne, darmowa służba zdrowia, oczywiście policja, bo ona jest chyba prawie wszędzie, wczesne emerytury w służbach mundurowych, itp., tylko nie ma takich socjali dla uchodźców jakie są w Norwegii. Mieliśmy klapki na oczach, nie jeden sprzedał willę w Polsce i miał na wkład by kupić tu szopę do remontu… Nie powinno tak być w kraju, który śpi na kasie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:14  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Ryszard Lwie Serce
(Ryszard Lwie Serce)
Wiking
No to kolego XXL czy jak tam się zwiesz...zasiłki dla brudasów w Polsce już podpisane. I to nie byle jakie ! Maja być takie same jak w Niemczech. Rudy Lis rozkurwi ten biedny kraj w rok !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Xx1
(Xx1)
Wiking
No to czarni będą się cieszyć, nie będą musieli przez Polskę do Niemiec, a i Polki ładniejsze. Przyrost naturalny się zwiększy, oczywiście mulatów. Ciekawe co Polacy powiedzą na to że będą obarczani coraz większymi podatkami a czarni będą sobie wypoczęci spacerować czy flirtować z ich kobietami w kawiarniach? Rudy nawet media wydymał, a tak mu pomagali… Wie że drugiej kadencji nie będzie, nie zajmuje się jakimiś niepotrzebnymi inwestycjami, na których skorzystali by Polacy, on sprzedaje pod stołem wszystko co się da i temu kto da więcej. Przecież jak się zdradza swój kraj to nie za darmo, chociaż on bardziej jest Niemcem…
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok