Niech sobie w sypialni każdy robi co chce, ale tworzyć ideologię ze spraw majtkowych? Ludzkość zeszła na psy. To żaden postęp, to się działo w każdej cywilizacji, która chyliła się ku upadkowi. Może jeszcze trochę nam brakuje, ponieważ w przeszłości poszli dalej i akceptowali zarówno kazirodztwo jak i pedofilię. Już pewni artyści za pomocą sztuki próbują ludzi oswajać z pedofilią. Mam już dość tej absurdalnej poprawności politycznej, w większości filmów jesteśmy bombardowani rozwleczonymi scenami miłosnymi między facetami, trzeba to przewijać, ciężko ogląda się czarnoskórych Eskimosów czy wikingów. Postęp to SI, latanie w kosmos, walka z chorobami. Ta cała ideologia to najlepszy temat zastępczy dla polityków lewicowych, jak ludziom odbiera się dobrobyt to daje im się w zamian aborcje, eutanazję, adopcje dzieci przez związki partnerskie i inne bzdury, wtedy choć ludzie klepią biedę to jednak się cieszą. Obecnie Europa zwraca się na prawo, i dobrze, na tym polega demokracja. Jesli chodzi o politykę to interesuje mnie głównie bezpieczeństwo moich bliskich i to ile mi zostaje na koncie…