Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Oslo Pride świętuje 50. urodziny. Ulicami stolicy przejdzie tęczowy marsz - Norwegia

Czytali temat:
Karol Pitek Jan Maryjan Radosław Rutkowski Joanna Kuchnicka KRZYSZTOF MARCINIAK N O Stefbud Wukara marcin198886 Riggman Myśliwy Endrjiu (1928 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Oslo Pride świętuje 50. urodziny. Ulicami stolicy przejdzie tęczowy marsz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-19  
Odpowiedz   Cytuj
75 Postów
N O
(xtrail)
Początkujący
HE HE Nowa Flaga Narodowa Norwegii .Niech jeszcze wstawią herb ciapatyh i będzie zajebiście.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:42  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
J M
(y36)
Wiking
Jednym ze sztandarowych haseł ruchów LGBT na zachodzie, powtarzanym na marszach równości i podobnych wydarzeniach jest „wasze dzieci będą takie jak my”. W praktyce ten slogan jest realizowany na przykład przez tzw. zajęcia seksedukacji w wielu krajach obowiązkowych od przedszkola.

Celem ostatecznym zboczeńców jest pełna legalizacja pedofilli a tu macie miłośników dzieci tylko na to czekających

Zgłoś wpis
Oceń wpis:42  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Adam Kamysz
(Duchowny)
Wiking
I pięknie. Norwegia pod tym względem to normalny , otwarty tolerancyjny kraj, dający poczucie bezpieczeństwa. W przeciwieństwie do zaściankowej , mentalnie zabitej dechami Polski , gdzie homofobia urosła do rangi patriotyzmu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-54  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Xx1
(Xx1)
Wiking
Niech sobie w sypialni każdy robi co chce, ale tworzyć ideologię ze spraw majtkowych? Ludzkość zeszła na psy. To żaden postęp, to się działo w każdej cywilizacji, która chyliła się ku upadkowi. Może jeszcze trochę nam brakuje, ponieważ w przeszłości poszli dalej i akceptowali zarówno kazirodztwo jak i pedofilię. Już pewni artyści za pomocą sztuki próbują ludzi oswajać z pedofilią. Mam już dość tej absurdalnej poprawności politycznej, w większości filmów jesteśmy bombardowani rozwleczonymi scenami miłosnymi między facetami, trzeba to przewijać, ciężko ogląda się czarnoskórych Eskimosów czy wikingów. Postęp to SI, latanie w kosmos, walka z chorobami. Ta cała ideologia to najlepszy temat zastępczy dla polityków lewicowych, jak ludziom odbiera się dobrobyt to daje im się w zamian aborcje, eutanazję, adopcje dzieci przez związki partnerskie i inne bzdury, wtedy choć ludzie klepią biedę to jednak się cieszą. Obecnie Europa zwraca się na prawo, i dobrze, na tym polega demokracja. Jesli chodzi o politykę to interesuje mnie głównie bezpieczeństwo moich bliskich i to ile mi zostaje na koncie…
Zgłoś wpis
Oceń wpis:44  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Tomasz012
(Tomasz012)
Wiking
Usypać wyspe i prosze bardzo tam. To odchyl od normy,choroba . Albo zbyt konserwatywny jestem lecz jedno od dziecka mi mowiono ze rodzina to tata mama i dzieci o niczym innym nie pamietam. Swiat sie przewraca
Zgłoś wpis
Oceń wpis:47  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
akwatomek
(akwatomek)
Wiking
Parada cfffffeeelusuuuuufff
Zgłoś wpis
Oceń wpis:36  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Adam Kamysz
(Duchowny)
Wiking
Widać po komentarzach jaki wysyp frustratów, życiowych nieudaczników szukających życiowej szansy i socjalnego awansu w Norwegii. W Polsce do niczego nie doszli, większość to nawet bez matury , a tu w Norwegi bedą kontestować zachodni świat wartości wartości forsując swój bogoojczyżniany nacjonalizm. Lepiej chyba drodzy Państwo uzupełnić luki w wiedzy , świat nie jest czarnobiały lecz różnorodny, nie można być ksenofobem bo to tylko świadczy o słabości i głęboko skrywanych kompleksach. Błogosławionej niedzieli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-27  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Xx1
(Xx1)
Wiking
Adam, po co siejesz tu jakaś tefałenowską propagandę? Prawdopodobnie nie jeden z nas ma homoseksualistę w rodzinie i nie chciał by by ktoś go przez to prześladował, ale ta cała ideologia LGBT bardziej im szkodzi niż pomaga. Zauważ że w za tym stoi więcej osób hetero, ale szukających zadymy i chcących o coś walczyć niż homoseksualistów. To się stało modne w pewnych kręgach. Jestem w 100% hetero, i choćbyś mnie torturował karząc oglądać sceny miłosne między facetami to zawsze będę miał odruch wymiotny. To są sprawy które powinny pozostać w sypialniach a nie że jakieś parady… Kryminalizowanie homoseksualizmu to był błąd, który doprowadził do powstania tej chorej ideologii. W życiu trzeba dążyć do równowagi, niestety ludzie mają taki problem że wpadają ze skrajności w skrajność. Nie wiem czy interesujesz się kulturą i sztuką, ale w tym obszarze można zaobserwować że kobiety i homoseksualiści zaczynają dominować w tych dziedzinach po tysiącach lat panowania mężczyzn. Dziś wystarczy że ktoś był kobietą czy gejem i nie ważna jest jakość, jakość się dopisze…
Zgłoś wpis
Oceń wpis:21  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
akwatomek
(akwatomek)
Wiking
Adam, to nic innego jak "niespelniony zyciowo gej" czyli na chlopski rozum, jego kakaowe oko doswiadcza tylko rozciagu podczas oddawania kupy. Amen.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:20  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok