Niezainteresowany napisał:
Kuchnicka! ja juz wiele razy pisalem.

Ooooj pisales wiele razy, to fakt. Poczytaj co pisales, przemysl to. Dopiero potem komentuj kolejny raz.

Kuchnicka jak zwykle Pani Dobra Rada. Dobra rada jest i dla ciebie - jesli zrobisz wypad stad i przestaniesz pierdolic w kolo to samo.

Smutny, sfrustrowany hipokryto. Jeczysz, smecisz, narzekarz, masz pierwsze miejsce na podium w tych zawodach na komentarze co jest chujnia. Lubisz to? Ja nie przestane "pierdolic" o tym co jest, bywa fajne. Nie mam ochoty przestac tez reagowac na glupawe komentarze tych ktorzy nie maja pomyslu na swoje zycie.

Dobra rada jest i dla ciebie - jesli zrobisz wypad stad i przestaniesz pierdolic w kolo to samo.

Zmien nick. Swiecisz tu jako "niezainteresowany" a interseujesz sie czesciej i glebiej niz ustawy przewiduja.

Spadaj z tego forum. I znajdz sobie chlopa i dobrego terapeute a moze to jedno i to samo jak zupe przesolisz... smutna kobieto z problemami emocjonalnymi

Argumentacja powalajaca. Jak zwykle...
Moze poszukasz z w/w czegos dla siebie?
Mam duza empatie, ale po raz kolejny przekraczasz granice. Jestes za maly? Za gruby? Za chudy? Za biedny? Zbyt bogaty, albo samotny? Moze rudy, albo impotent?
Powodow bywaja tysiace. Badz wreszcie zainteresowanym zyciowymi tematami. Na co dzien i w realu. Nie szczekaj w internecie.