Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Karol Pitek xxx yyy Zbigniew Karpinski Nauka Transport Riggman (1603 niezalogowanych)
1619 Postów
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
Asikhb napisał:
Martin19 napisał:
Zjechałem!!!!!!!!!!! . wystarczy dziadowania .. obecnie pracuje jako technik utrzymania ruchu na dużym magazynie mam na spokojnie 7.000.- pln.. w lubuskim . Naprawdę mam tutaj wszystko i wszystkich .. i stać mnie na dentystę .. co z tego ze znajomy jeździ Tesla po Bergen.. jak osiwiał jak dziad i ma braki w uzębieniu )))) hehe a zarabia ponad 30.000.- na ciężarówce . I zawsze będzie polakken ten najgorszy na koniec . W norge zostaną polskie małżeństwa bo żona wie ze jej mąż to sierota i gowno potrafi i lepiej niech chodzi do tej fabryczki co mu sama załatwiła prace bo w pl zdechnie pod mostem ta sierota …. Mnustwo takich przypadków !!!
To zjechales czy nie?
Martin19 napisał:
Kto napisze szczerze ile zarobi i ile odłoży ???? Ja zarabiam 28000.- na rękę i odłożę 10000.- ale zero piwa pizzy i życia …. Dość tego guwna . Na Wielkanoc wracam do pl .mam taki luksus powrotu bo nie nabrałem kredytow tutaj .. wolna głowa .
Jednak Wielkanoc?
P.S. Pocwicz ortografie. I prawdomownosc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Viz)
Wiking
Martin po pierwsze kup sobie słownik przyda ci się, a po drugie nikt cię w Norwegii na siłę nie trzyma i nie trzymał zawsze możesz jechać do dziada Niemca pracować albo dla dziada Polaka, to samo tylko inna waluta, nie umiałeś zbudować fundamentu w Norwegii to twoja sprawa, pewnie jesteś kolejnym agencyjnym popychadłem bez języka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Jossi
(Jossi)
Wiking
"Mnustwo, mnustwo".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:8  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Sułtan
(Sułtan)
Wiking
Do aleksandra:
Co nam z tego że jest więcej miejsc pracy. 90% z nich to są ogłoszenia na stanowiska kierownicze / menadżerskie albo do przedszkoli oraz na pielęgniarki do szpitali. W zwykłych ofertach dają tak bardzo z dupy wymagania, że ktoś kto nie mieszkał tu od urodzenia ma raczej dość małą szansę na dostanie się w takie miejsce. Do bodajże 95% ogłoszeń o pracę musisz mieć udokumentowane najlepiej kilkuletnie doświadczenie na danym stanowisku i często ukończone nie wiadomo jakie kursy. To co z tego że jest więcej ofert, skoro nie są w ogóle dla nas?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
626 Postów
Karol Pitek
(karol3)
Wyjadacz
Co to są zwykłe ogłoszenia i jaka to jest praca "dla nas"?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok