Asikhb napisał:
Martin19 napisał:
Zjechałem!!!!!!!!!!! . wystarczy dziadowania .. obecnie pracuje jako technik utrzymania ruchu na dużym magazynie mam na spokojnie 7.000.- pln.. w lubuskim . Naprawdę mam tutaj wszystko i wszystkich .. i stać mnie na dentystę .. co z tego ze znajomy jeździ Tesla po Bergen.. jak osiwiał jak dziad i ma braki w uzębieniu
)))) hehe a zarabia ponad 30.000.- na ciężarówce . I zawsze będzie polakken ten najgorszy na koniec . W norge zostaną polskie małżeństwa bo żona wie ze jej mąż to sierota i gowno potrafi i lepiej niech chodzi do tej fabryczki co mu sama załatwiła prace bo w pl zdechnie pod mostem ta sierota …. Mnustwo takich przypadków !!!
To zjechales czy nie?
Martin19 napisał:
Kto napisze szczerze ile zarobi i ile odłoży ???? Ja zarabiam 28000.- na rękę i odłożę 10000.- ale zero piwa pizzy i życia …. Dość tego guwna . Na Wielkanoc wracam do pl .mam taki luksus powrotu bo nie nabrałem kredytow tutaj .. wolna głowa .
Jednak Wielkanoc?
P.S. Pocwicz ortografie. I prawdomownosc.
Martin19 napisał:
Zjechałem!!!!!!!!!!! . wystarczy dziadowania .. obecnie pracuje jako technik utrzymania ruchu na dużym magazynie mam na spokojnie 7.000.- pln.. w lubuskim . Naprawdę mam tutaj wszystko i wszystkich .. i stać mnie na dentystę .. co z tego ze znajomy jeździ Tesla po Bergen.. jak osiwiał jak dziad i ma braki w uzębieniu

To zjechales czy nie?
Martin19 napisał:
Kto napisze szczerze ile zarobi i ile odłoży ???? Ja zarabiam 28000.- na rękę i odłożę 10000.- ale zero piwa pizzy i życia …. Dość tego guwna . Na Wielkanoc wracam do pl .mam taki luksus powrotu bo nie nabrałem kredytow tutaj .. wolna głowa .
Jednak Wielkanoc?
P.S. Pocwicz ortografie. I prawdomownosc.