Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Atak zimy sparaliżował Norwegię: zamknięte szkoły, komunikacja miejska z problemami - Norwegia

Czytali temat:
Karol Pitek Zbigniew Karpinski KRZYSZTOF MARCINIAK N O Taunus Riggman (697 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Tomasz012
(Tomasz012)
Wiking
Katastrofa oj jak ich zasypalo . Brak logistiki. Kierowcy odsniezarek wyjezdzaja po 11 rano I godzinami na stacjach siedza pijac kawke . Norwegia od dzisiaj widzi snieg masakra to nie hiszpania gdzie tego jest bardzo malo i rzadko .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:8  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Ryszard Lwie Serce
(Ryszard Lwie Serce)
Wiking
Tomasz 01 co ty pitolisz? Cała nic latają pługi. Ja o 5 rano ruszam i większość dróg ogarnięta. Problemem są zbyt wielkie ilości śniegu w miastach bo nie ma ich gdzie wywozić. No i podmuchy które tworzą potężne zaspy w ciągu kilku minut. A na to odśnieżarki nie mają wpływu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:8  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Riggman
(Riggman)
Wyjadacz
Ryszard Lwie Serce napisał:
Tomasz 01 co ty pitolisz? Cała nic latają pługi. Ja o 5 rano ruszam i większość dróg ogarnięta. Problemem są zbyt wielkie ilości śniegu w miastach bo nie ma ich gdzie wywozić. No i podmuchy które tworzą potężne zaspy w ciągu kilku minut. A na to odśnieżarki nie mają wpływu.

Nie wiem Rysiu gdzie ty mieszkasz ale u mnei na dzielni w Oslo jeszcze pluga\traktora nie widzialem dzis
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
Mirek Biłek
(mirecque)
Wiking
"Problemy dotknęły także pasażery lotnisk." Biedne "pasażery"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok