Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

„Izolacja to koszmar, codziennie mam myśli samobójcze”: Breivik znów pozywa Norwegię i płacze w sądzie - Norwegia

Czytali temat:
Karol Pitek Miroman (1099 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
626 Postów
Karol Pitek
(karol3)
Wyjadacz
Co może pogłaskać Breivik w towarzystwie gościa z Czerwonego Krzyża?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Z Norwegii
(Z Norwegii)
Wiking
Norwegia nie po raz pierwszy łamie prawa człowieka. Izolacja przez tyle lat to tortury. On dostał karę pozbawienia wolności a nie karę izolacji. Człowiek to nie rzecz, że można go zamknąć w pokoju na 20 lat.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
626 Postów
Karol Pitek
(karol3)
Wyjadacz
kotadolf napisał:
Zmarnuja do konca,taki talent...
Dobrze że ty się nie marnujesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
626 Postów
Karol Pitek
(karol3)
Wyjadacz
Z Norwegii napisał:
Norwegia nie po raz pierwszy łamie prawa człowieka. Izolacja przez tyle lat to tortury. On dostał karę pozbawienia wolności a nie karę izolacji. Człowiek to nie rzecz, że można go zamknąć w pokoju na 20 lat.
Rodziny zabitych wciąż cierpią. To jest kara a nie sanatorium. Ten człowiek powiedział że jeśli się jest wystarczająco dorosłym aby zająć się polityką to należy liczyć się z atakiem terrorystycznym. Powiedział to do ofiar i rodzin. Jednocześnie nie rozumie że jeśli był wystarczająco dojrzały do dokonania masowego morderstwa to musi liczyć się z surową karą.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Xx1
(Xx1)
Wiking
Zastanawiam się ilu terrorystów, którym z ilością zabitych ludzi Brevik do pięt nie dorasta chodzi po ulicach Europy, jeszcze ich utrzymujemy… Niemcy zaczynają mieć dość tego co się dzieje, mam nadzieję że reszta Europy pójdzie za nimi. Nie mam nic do innych nacji, ale jeśli najpopularniejsze imię nadawane nowonarodzonym dzieciom w wielu dużych miastach Europy to Mahomet to zaczyna robić się zarówno drogie jak i niebezpieczne. Jakis czas temu pewien niemiecki miliarder proponował wprowadzenie dochodu podstawowego dla wszystkich, mieli by pracować tylko, ci którym by się chciało a resztę zastąpiły by maszyny. Przez tych nygusów bogaci ludzie i politycy będą mieli argument by zastąpić ludzi przez SI. Co do brevika to powinien doświadczyć cierpienia wszystkich ludzi, których skrzywdził.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:11  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Miroslaw Drozdz
(oldmiras)
Wiking
Ja bym mu przyznał jeszcze jedno prawo.... do eutanazji. Może by chłopina chciał skorzystać, skoro mu tak źle...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:8  
Odpowiedz   Cytuj
660 Postów
R. C.
(PACIFIC)
Wyjadacz
POWINNI SKUR##I€&@ UNICESTWIĆ PRZESTAŁ BY MIEĆ KOSZMARY.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok