sebeqn
20 godzin temu
Waga 1 baterii tych ekologicznych cudów motoryzacji wacha się od 300kg do 700kg kto będzie te zero emisyjne baterie utylizował? Spadek wartości tych aut po 10 latach użytkowania jest tragiczny, zasięgi dramatycznie małe szczególnie w sezonie zimowym, znam takich co jeżdżą elektrykami zimą z termoforami, wszystko wyłączone żeby dojechać do gniazdka...
Kolejny pusty w ryj "rednek" co chce przenosić zwyczaje z wichury co z niej uciekł do kraju gdzie przebywa. Co za słowa.....tragiczny.......dramatycznie......i znowu: znam takich co jeżdżą......Zapewne ty i tobie podobni marudzący.....kole was w ślepia bo was nie stać i zapewne mądrzejsi od specjalistów ze wszystkich marek moto, bo wszystkie marki przechodzą na elektro,napiszę ci tak, nie bo gdzieś słyszałem tylko z własnego doświadczenia, jak by mi ktoś powiedział że mam wrócić do spaliny to bym go strasznie wyśmiał. Pomijając ekonomię, 1/4 kosztów spaliny to przyspieszenie, napęd na 4 i pomimo tej dramatycznie tragicznej zimy zasięg 400 robi robotę. Więc płać i płacz dalej jak to mówią. pozdro