Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Rosyjski jacht utknął w Narwiku. Nikt nie chce mu sprzedać paliwa - Norwegia

Czytali temat:
niewnikajcie Arek358 Rdk . (1242 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Rosyjski jacht utknął w Narwiku. Nikt nie chce mu sprzedać paliwa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Kertoip1983
(Kertoip1983)
Wiking
Debile. Zamiast sprzedać im paliwo i pozbyć się moskala z kraju to trzymają ich w goscinie- masakra
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Rafik71
(Rafik71)
Wiking
Piotrek1983 A po co sie ich pozbywac ,niech sobie stoja ,przynajmniej kabel bedzie caly zebys mial internet ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Kertoip1983
(Kertoip1983)
Wiking
tu Cie zaskocze, mam internet bez kabla jak bym mial tyle milionow na koncie co on to tez bym wolal byc 'uwieziony' w Norwegi nie wiem kto komu zle robi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Kertoip1983
(Kertoip1983)
Wiking
najbardziej bawi mnie poziom intelektualny ludzi ktorzy dali mi minusy za wypowiedz uwazam ze sa w podobnym brodziku intelektualnym co radzieccy ja osobiscie bym doplacil ruskim zeby sie ich pozbyc z kraju a nie trzymal ich za kare ale czego mozna spodziewac sie od operatora koparki czy szpachli bez znajomosci jezyka.... robta dalej chlopaki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Rafik71
(Rafik71)
Wiking
Ze tak dopytam .....intelektualnie uwazasz sie lepszy od tych co dali ci minusa ? no to BRAWO TY !! ,uwazaj tam zeby ten internet bez kabla nie przestal dzialac bo to wiesz .......jeszcze az tak dobrze nie ma i kabel gdzies jednak jest ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok