Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Szefowa norweskiego MSZ w Polsce. Odwiedziła przejście graniczne w Dorohusku - Norwegia

Czytali temat:
Jan Maryjan KRZYSZTOF MARCINIAK (778 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Szefowa norweskiego MSZ w Polsce. Odwiedziła przejście graniczne w Dorohusku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Keri H
(keri103)
Wiking
Az cisnienie mi sie podnosilo, jak czytalem ten artykul. Po co ona tam pojechala. Wystarczylo wiejs do pierwszego lepszego domu Polakow i zobaczyla by wiecej, a miala by wiecej czasu zajmowac sie sytuacja tutaj. W sobote przyjachala do nas corka z wnuczka mojej zony. Dzisiaj bylismy na policji. Oni nic nie wiedza. Moze jutro cos beda wiedziec. Powiedzieli, ze najlepiej pojechaly by do Oslo, tam poczekaly w kolejce 30 godzin i sie zarejestrowaly. Kobieta w ciazy z 6 letnia corka do Oslo, z Bergen. Tydzien temu Bergen powiedzialo, ze moze przyjac 200 osob z Ukrainy. Jak na razie nie moga przyjac jednej, bo nie wiedza jak.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Wiking
Keri H

2 dni temu

Az cisnienie mi sie podnosilo, jak czytalem ten artykul. Po co ona tam pojechala. Wystarczylo wiejs do pierwszego lepszego domu Polakow i zobaczyla by wiecej, a miala by wiecej czasu zajmowac sie sytuacja tutaj. W sobote przyjachala do nas corka z wnuczka mojej zony. Dzisiaj bylismy na policji. Oni nic nie wiedza. Moze jutro cos beda wiedziec. Powiedzieli, ze najlepiej pojechaly by do Oslo, tam poczekaly w kolejce 30 godzin i sie zarejestrowaly. Kobieta w ciazy z 6 letnia corka do Oslo, z Bergen. Tydzien temu Bergen powiedzialo, ze moze przyjac 200 osob z Ukrainy. Jak na razie nie moga przyjac jednej, bo nie wiedza jak.

Ty się lepiej nauczać pisać polski, może ludzie zrozumieć.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok