Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Miliardy koron i sprzęt wojskowy dla Ukrainy. Norwegia dołączy do unijnych sankcji wobec Rosji - Norwegia

Czytali temat:
anna js Jan Maryjan Miroman Sarpis (1030 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
jacek lytaw
(kiaaudi)
Wiking
SUPER!!!!!! NORWEGIA. BRAWO WY BRAWO!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Keri H
(keri103)
Wiking
Norwegia ma slaba pamiec. Juz zapomnieli, jak ich hitlerowcy gnebili. Helmy i kamizelki, to chyba tylko po to, zeby mogli bezpieczniej uciekac przed ruskimi kulami. Potrzebna jest bron i amunicja, bo kijami nie da sie walczyc. Myslalem, ze to tylko Niemcy sa du....ki, ale okazuje sie, ze norwegia chce miec pierwsze miejsce.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:11  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
sebeqn
(sebeqn)
Wiking
Norwegia to czystej krwi hipokryci. Na bandyckiej wojence Putina to Norwegia zarabia miliardy ze sprzedaży surowców. Gdy wojenka wybuchła jako pierwsi polecieli do Brukseli żeby zaproponować swój gaz żeby UE uwolniła się od gazu Putina. Ale pewnie niech sponsorują talibów, niech przykręcają śrubę swoim obywatelom darmową ropą i droższą energia wyprodukowaną z węgla. Ale przyjdzie i na nich czas...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:18  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Tomasz Lenartowicz
(Nieobecny)
Wiking
Ja sadze ze gdyby do tych kamizelek dołączyli trochę menażek i składanych widelców to byłoby ok.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Kertoip1983
(Kertoip1983)
Wiking
Po co im broń i amunicja?? Siekiery im w zupełności wystarczą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Sarpis
(Sarpis)
Nowicjusz
Kertoip1983 napisał:
Po co im broń i amunicja?? Siekiery im w zupełności wystarczą

Wstydz sie, malostkowy nieudaczniku.
Wojna w sercu Europy, ludzie gina i przelewa sie krew. Obys ty niegdy tego nie doswiadczyl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Jan Kowalski
(Fantomas)
Wiking
Norweska bron idzie juz na Ukrine z Danii, a rzad prawdopodobnie lada chwila zgodzi sie na bezposrednie dostawy broni.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Kertoip1983
(Kertoip1983)
Wiking
Czego mam sie wstydzic? Ze mam swoje zdanie? Zapomniales jeszcze dodac że jestem rosyjskim pacholkiem czy tam trolem. Zyje w wolnym kraju i nie musze popierac prawych ani lewych politykow, ani tymbardziej medialnej propagandy. Ktos kto nie przeprosil za swoje bestialske czyny, ktos kto niszczy polonie we Lwowie nie moze oczekiwac ode mnie poparcia. Chcesz pomagac to pomagaj ale nie wymagaj od swiata ze będzie myslal tak jak Ty. Zapewne znam wiecej ukraincow nie Ty i wiem co to za ludzie. Jakos dziwnie bohaterowie co niby mieli zginac na wyspie wezy cudonie sie odnalezli w rosyjskiej niewoli. Zgadzam sie w 100% ze moskala trzeba bic, ale nie z tym ze trzeba pomagac ukraincom. Jak moskal zajmowal Krym to swiat byl cicho, a teraz nagle wielka awantura. Najwiekszym pozytywem tego konfliktu jest to ze 3 dzien nie slysze o coronie. Dalej podtrzymuje zdanie ze siekiery im wystarcza bo ojcowie i dziadowie napewno nauczyli ich obslugi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Kertoip1983
(Kertoip1983)
Wiking
Poza tym od kiedy Ukraina jest w sercu europy?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok