Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
arek krol Kamil2 Kurowski2 mart enty boj fra oszlo Miroman MałeMi (1733 niezalogowanych)
151 Postów
MałeMi
(MałeMi)
Stały Bywalec
LewySierpowy napisał:
napisał:
bojfraoszlo napisał:
...mam pytanie do głupiomądrych na tym forum...
...ilu z was kupiłoby nowe auto elektryczne mając gotwke na nie w kieszeni...lub mając do wyboru przekazac te pieniądze na WOŚP...?

Kupiłabym cztery diesle na ropę z nimi będę żyła długo i szczęśliwie!!! z elektrykiem jak prąd wysiadzie.. to pozostaje mi tylko dreptać pieszo po asfalcie nie stać mnie na to
No to plac i placz,jak ropy braknie na stacji paliw to z buta przyjdzie Ci chodzic,ja sam sobie prad wytworze i pomacham Ci jak bedziesz pieszo szla

opcja na pieszo mi nie grozi, uzależnienia od ropy i prądu też nie widzę, bo mam rower i hulajnogę więc zawsze będę w pozdóży
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-10  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
napisał:
bojfraoszlo napisał:
...mam pytanie do głupiomądrych na tym forum...
...ilu z was kupiłoby nowe auto elektryczne mając gotwke na nie w kieszeni...lub mając do wyboru przekazac te pieniądze na WOŚP...?

Kupiłabym cztery diesle na ropę z nimi będę żyła długo i szczęśliwie!!! z elektrykiem jak prąd wysiadzie.. to pozostaje mi tylko dreptać pieszo po asfalcie nie stać mnie na to

...tobie proponuje pojazd napedzany węglem...kopcenie grata ci juz nie zaszkodzii,bo od dawna jesteś już oczadzona pod kopułką...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
55555555 55555555
(Sebastian)
Stały Bywalec
Artykuł z dzisiejszej gazety resett.no/2022/02/07/okende-batteriprise...ringen-av-bilparken/ dla tych co mają otwarty umysł, a nie sprowadzają dyskusji do obelg adwersarzy ignorując całkowicie temat.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Wiking
55555555 55555555

2 dni temu

Samochody elektryczne to po pierwsze kaprys ludzi bogatych chcących się pokazać a druga grupa to ludzie myślący że w ten sposób ratują ziemię przed zagładą. Mówienie o tym że samochody elektryczne powinny
wyprzeć sampchpdy z silnikami spalinowym jest po prostu dziecinnie...nie ma na planecie Ziemia tyle składników do budowy takiej ilości baterii ... po drugie produkcja tych że akumulatorów jest niesamowicie "brudna" oblicza się wyprodukowanie jednego takiego akumulatora "kosztuje" tyle CO2 co urzytkowanie auta z silnikiem spalinowym przez 9 lat ....akumulator w 9 letnim "elektryku" będzie do wymiany, więc gdzie tu sens i logika. Ano nigdzie ... to wszystko to tylko dobry PR....hehehe

BUHAHAHAHAHAHAH

Zapewne wszystkie koncerny motoryzacyjne przestawiają się na elektryki gdyż zatrudniają ludzi głupszych od Ciebie......Samochody dla bogatych......nikt nie kupuje nowego samochodu za gotówkę, to raz, dwa to tylko jeszcze w krajach byłego bloku wschodniego, samochód to pokaz bogactwa a trzy to ceny są takie same jak spalinowych.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
311 Postów

(Riggman)
Stały Bywalec
socksANDsandals napisał:
55555555 55555555
2 dni temu
Samochody elektryczne to po pierwsze kaprys ludzi bogatych chcących się pokazać a druga grupa to ludzie myślący że w ten sposób ratują ziemię przed zagładą. Mówienie o tym że samochody elektryczne powinny
wyprzeć sampchpdy z silnikami spalinowym jest po prostu dziecinnie...nie ma na planecie Ziemia tyle składników do budowy takiej ilości baterii ... po drugie produkcja tych że akumulatorów jest niesamowicie "brudna" oblicza się wyprodukowanie jednego takiego akumulatora "kosztuje" tyle CO2 co urzytkowanie auta z silnikiem spalinowym przez 9 lat ....akumulator w 9 letnim "elektryku" będzie do wymiany, więc gdzie tu sens i logika. Ano nigdzie ... to wszystko to tylko dobry PR....hehehe
BUHAHAHAHAHAHAH

Zapewne wszystkie koncerny motoryzacyjne przestawiają się na elektryki gdyż zatrudniają ludzi głupszych od Ciebie......Samochody dla bogatych......nikt nie kupuje nowego samochodu za gotówkę, to raz, dwa to tylko jeszcze w krajach byłego bloku wschodniego, samochód to pokaz bogactwa a trzy to ceny są takie same jak spalinowych.....

Ty masz jakis kompleks nizszosci ??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1619 Postów
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
napisał:

Kupiłabym cztery diesle na ropę

KUPUJ!
NARESZCIE cos kupisz. Moze poprawi tobie to nastroj o wiecej niz do nastepnej miesiaczki.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok