Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Norwegia luzuje obostrzenia już od dziś. Znikają testy na granicy - Norwegia

Czytali temat:
janusz tarchala iksiński igrek mart enty boj fra oszlo Miroman Sareenka Sarpis Tomi@81 (1070 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Norwegia luzuje obostrzenia już od dziś. Znikają testy na granicy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
jacek lytaw
(kiaaudi)
Wiking
Wreszcie jakieś normalne państwo a nie zamknąć ludzi w chatach a dzieci odizolować. Nie mógłbym być politykiem w Polsce, nie umiem kłamać i oszukiwać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Wiking
jacek lytaw

8 godzin temu

Wreszcie jakieś normalne państwo a nie zamknąć ludzi w chatach a dzieci odizolować. Nie mógłbym być politykiem w Polsce, nie umiem kłamać i oszukiwać

Teraz to normalne???? A i plusy się pokazały....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Bred
(Bred)
Wiking
jacek lytaw

A mogłeś napisać coś pozytywnego a nie pluć na Polskę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
jacek lytaw
(kiaaudi)
Wiking
Do Bred. Nie zrozumiesz tego pluje bo mam powód nie wiem ile lat masz ale jeśli nie wiesz co człowieka spotkało w swoim kraju to dlatego się dziwisz. Ty przyjechałeś tu do pracy ja zaś by rozpocząć nowe życie w innym kraju a ten kraj, Norwegia zapewnia mi to i pozwala żyć mi i rodzinie na poziomie by nie martwić się o nic.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok