Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Rząd dołoży do rachunku za prąd. Wsparcie obejmie wszystkich mieszkańców - Norwegia

Czytali temat:
mart enty boj fra oszlo Danuta Maria Forcio Forcio (568 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Rząd dołoży do rachunku za prąd. Wsparcie obejmie wszystkich mieszkańców
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
55555555 55555555
(Sebastian)
Stały Bywalec
Rząd za nic nie zapłaci bo rząd nie ma własnych pieniędzy...to jest typowe odebrać ludowi a potem Pańską ręką wspomóc miłościwie motłoch...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
311 Postów

(Riggman)
Stały Bywalec
wiekszosc pradu na sør norge jest klepana w szwecji..doedukuj sie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
jacek lytaw
(kiaaudi)
Wiking
Tutaj chociaż są programy pomocy a w Kaczogrodzie? Co miesięczne podwyżki im więcej zasiællkow typu +500 i innych tym więcej podwyżek. Dlatego wielu cudzoziemców woli mieszkać poza swoim Kaczogrodzie lub innym kraju
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Projektowy
(Projektowy)
Wiking
W tym przypadku lwia część z tych dotacji będzie pewnie z ogromnych zysków za eksport prądu do innych krajów. Więc można powiedzieć, że i tak się im to opłacało. U mnie wyszło 1800nok za październik za mieszkanie 60metrow w Oslo. Zobaczymy ile dołożą. To moje pierwsze miesiące w Norwegii i śledziłem ceny prądu z ostatnich lat i niemile się zaskoczyłem tą podwyżką. Ale cóż - może w przyszłym roku kupię piecyk gazowy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok