Cyt:"lockdown wróci do Polski? „Osoby zaszczepione nie zostaną objęte obostrzeniami”
Dwa dni temu wypowiedzial sie Premier Polski p. Morawiecki,iz nie bedzie zadnego lockdownu,oraz zadnych obostrzen nie bedzie wprowadzac!!
Skąd w artykule tyle falszywych informacji?? moze lepiej zając sie tym co sie dzieje w Norwegi,a nie wpychac nosa w falszywe Polskie informacje,aby ludziom robic kisiel w mòzgach...???
MałeMi napisał: Cyt:"lockdown wróci do Polski? „Osoby zaszczepione nie zostaną objęte obostrzeniami”
Dwa dni temu wypowiedzial sie Premier Polski p. Morawiecki,iz nie bedzie zadnego lockdownu,oraz zadnych obostrzen nie bedzie wprowadzac!!
Skąd w artykule tyle falszywych informacji?? moze lepiej zając sie tym co sie dzieje w Norwegi,a nie wpychac nosa w falszywe Polskie informacje,aby ludziom robic kisiel w mòzgach...???
Imponujace jest to ze nie odpuszczasz. Wkurwiajace, ze nie dbasz o polskosc. O jezyk, kulture etc....
Asikhb napisał: MałeMi napisał: Cyt:\"lockdown wróci do Polski? „Osoby zaszczepione nie zostaną objęte obostrzeniami”
Imponujace jest to ze nie odpuszczasz. Wkurwiajace, ze nie dbasz o polskosc. O jezyk, kulture etc....
Jak masz ochote,to odpusć, a nie dyktuj mi co ja mam robic, dyktature to sobie testuj u siebie... ,zrozumiano??
Czy narysowac i wyciąć ?? ,zeby osoba zrozumiala...
Chociaż wątpię,zeby zrozumiala
Tomaszku zaszczepiles sie? Ok bravo Ty! Ale od..jeb sie od innych NIE CHCACYCH SIE SZCZEPIĆ. Pogadamy za jakis czas o efektach twojej Bezmyślności i braku myslenia samodzielnie. Pozdro
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.