Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Proponują znieść kwarantannę dla zaszczepionych: Norwegia nie chce się dostosować - Norwegia

Czytali temat:
zbigniew sieczkowski maciej pierzchala Joanna Kuchnicka Zbigniew Karpinski mart enty KRZYSZTOF MARCINIAK boj fra oszlo Tomasz Lenartowicz Miroman 9 0 Onty_Ja_Gabriel_3. Kris75 Chorążewicz Krystian29 (3075 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Lusia60
(Lusia60)
Wiking
Nie chcą bo mają kasę z tego.Inne kraje juz od 15 maja otwierają sie.A Norwegia niczym getto
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Miroslaw Drozdz
(oldmiras)
Wiking
chory kraj!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Wiking
minip.70

33 minut temu

Przy okazji.
Sa przeciez tacy dewianci,ktorym sie to podoba!
Malo tego.Proponuja innym,zeby potraktowali kwarantanne hotelowa,jako urlop wypoczynkowy i do tego z wysmienitym wyzywieniem!!
p/s:
rozne sa zboczenia,tych normalnych Polakow...

Nikomu się to nie podoba i każdemu jest ciężko w tych czasach zakompleksiona mała istoto. Ci normalni Polacy ja piszesz po prostu gdy chcą to jadą do kraju, wydają potem ile trzeba i nie żalą się na forach jak to ich krzywdzą tylko się cieszą z odwiedzeni rodziny i piszą jak jest po powrocie, hotel, papu laptop i lulu. Wy płaczecie bo trzeba wydać "kuruny" których to wy nie wydajecie bo przywozicie słoninę i parówki z PL.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
T C
(tapsk1969)
Wiking
Jak to ? Mają wpuszczać a sami nie wyjadą. Jak wpuszczą to tylko tych zaszczepionych w NO. Bo te inne szczepienia to są nie wiarygotne. No i feriepenger ma zostać w NO.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(MarcinSpala)
Wiking
Wygląda to tak jakby chcieli się pozbyć obcokrajowców z Norwegii. Poza tym to godzi w prawa człowieka. Jakim prawem pozbawiają ludzi wolności? Lądujesz w Norwegii i policja ze strażą graniczną od razu Cie aresztują (tylko że bez kajdanek) i karzą Ci siedzieć w więzieniu ( zwanym hotelem) za który jeszcze musisz zapłacić. Duszą ludzi w tym kraju żeby sami uciekli.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
T C
(tapsk1969)
Wiking
Goiściowi przeterminował się test o 0.5 h i nie został wpuszczony . Sytuacja z przed 2 tyg na Gardemoen.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
T C
(tapsk1969)
Wiking
Sytuacja z dzisiaj w Oslo .Potrzedł do naszego samochodu Norweg i zaproponował pracę za 550 brutto. Brakuje już ludzi na budowy .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Wiking
T C

7 minut temu

Sytuacja z dzisiaj w Oslo .Potrzedł do naszego samochodu Norweg i zaproponował pracę za 550 brutto. Brakuje już ludzi na budowy .

No a płaczecie jak to tu jest słabo....masz nr do tego Norwega?????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
T C
(tapsk1969)
Wiking
Mam ale nie dam. Rozbawiłeś mnie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok