Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
zbigniew sieczkowski maciej pierzchala Joanna Kuchnicka Zbigniew Karpinski mart enty KRZYSZTOF MARCINIAK boj fra oszlo Tomasz Lenartowicz Miroman 9 0 Onty_Ja_Gabriel_3. Kris75 Chorążewicz Krystian29 (3078 niezalogowanych)
1 Post
Wiking
Niby czym????? Od zabawiania to jest tu taki jeden, niedawno pisał że zarabia 25k tygodniowo i jednocześnie pytał jak ominąć 3 dni kwarantanny bo mu dniówek szkoda....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
MiroMaro
(MiroMaro)
Wiking
żadna kwarantanna zniesiona w tym roku nie będzie i czy się zaszczepisz czy nie. Stordalen i Thon muszą mieć przychody. Gruba locha jest za krótka na układy i przyklepie wszystko co jej każą.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
T C
(tapsk1969)
Wiking
Słabo z myśleniem u ciebie. Mniemam że jesteś z 1975 r?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
Komentarz został usunięty ze względu na naruszenie regulaminu portalu
1 Post
T C
(tapsk1969)
Wiking
Za chwilę moderator zorientuję się o kim napisałeś .na pewno to usuną. Ale to tak prawdopodobmie jest . Mieszkam w hotelu i widzę . Pisałem wcześniej o tym .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
T C
(tapsk1969)
Wiking
No widzisz ! Miałbym zrobić krzywdę temu Norwegowi. Jak potem z czymś takim miałbym żyć . Każdy ma swoją opinie , tutaj też.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Albercik Polonus
(Albercik321)
Wiking
Bo tu nie chodzi o covid tylko o coronke
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
1401 Postów
Onty_Ja_Gabriel_3.
(Onty_Ja_Gabriel_3.)
Maniak
MiroMaro napisał:
. Gruba locha jest za krótka na układy i przyklepie wszystko co jej każą. Głupio piszesz.
Norge to nie kaczylandia gdzie ustawy są pisane pod kartofla na kolanie o północy.
Tu każda decyzja jest dokładnie rozpatrywana i zatwierdzana przez cały Stortinget, a nie tak jak w polandii tylko przez sejmowych pisdzielców.
Norweski Premier jest tylko przedstawicielem rządu i podaje do publicznej wiadomości, to co cały rząd ustala.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-14  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Wiking
T C

12 godzin temu

Goiściowi przeterminował się test o 0.5 h i nie został wpuszczony . Sytuacja z przed 2 tyg na Gardemoen.

T C

12 godzin temu

Sytuacja z dzisiaj w Oslo .Potrzedł do naszego samochodu Norweg i zaproponował pracę za 550 brutto. Brakuje już ludzi na budowy .

T C

11 godzin temu

Za chwilę moderator zorientuję się o kim napisałeś .na pewno to usuną. Ale to tak prawdopodobmie jest . Mieszkam w hotelu i widzę . Pisałem wcześniej o tym

A ja mniemam pajacu że jesteś z 69-go i kłamiesz.
Podszedł norweg......mieszkam w hotelu......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
arek krol
(arkas)
Wiking
Smutno mi Panie
Patrząc na rodaków wypowiedzi
Głupie działania
Co się który wypowie to niesmak jeno zostaje
Byle by błysnąć sprytem
W łajnie utopić opinie innych
Czy to jest naszego narodu duszy ukazanie ?
Smutno mi Panie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok