Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post
Albercik Polonus
(Albercik321)
Wiking
Co jeśli ruszy tyle ludzi co na BN ,gdzie tych hoteli tyle znajdą?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
viking xxxxxxxxxxxx
(viking2008)
Wiking
Oczywista dyskryminacja. Dlaczego mamy płacić za sytuację która powstała nie z naszej winy? U nas hotele padaja,a tu znależli sposób aby ktoś z zewnatrz utrzymywał ich hotele. Chcą izolować nas od rodzin.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
1401 Postów
Onty_Ja_Gabriel_3.
(Onty_Ja_Gabriel_3.)
Maniak
viking2008 napisał:
Oczywista dyskryminacja. Dlaczego mamy płacić za sytuację która powstała nie z naszej winy? U nas hotele padaja,a tu znależli sposób aby ktoś z zewnatrz utrzymywał ich hotele. Chcą izolować nas od rodzin.

Czyja to jest wina, że w Norge rządzi Król i rząd jako taki mało co kradnie i Dba przede wszystkim o swoich Obywateli.
Wybraliście pisdowstwo zauroczeni 500+ i innymi mydlanymi duperelami.
Wybraliście jawnych Oszustów i złodziei, to co teraz chcesz.
Masz to co sam wybierałeś.
Źle jest tobie w Królestwie i "brak rodziny" to masz parę wyjść między innymi.
- wracaj do pisdowstwa i rodziny.
- weź rodzinę i sprowadź ją tutaj do Królestwa będziesz miał chociaż rodzinę przy sobie.
Nikt ciebie na siłę nie zaciągał do Królestwa, sam wybrałeś właśnie taką swoją pozycję, to do kogo masz pretensje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
viking xxxxxxxxxxxx
(viking2008)
Wiking
Nigdy nie głosowałem na pis. Nie jestem głupi. Więc nie wciagaj mnie w to swoje głosowaliście.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
viking xxxxxxxxxxxx
(viking2008)
Wiking
Tak na marginesie to wciaż jestem Polakiem. Nie uciekam z kraju jak szczur. Władze mamy zła,ale z tego powodu nie rzuce wszystkiego i uciekne. Norwegia ma tez swoje minusy. Siedzisz w Norwegii i wszystkich obrazasz nie znajac sytuacji.Jestes tutaj człowiekiem drugiej katergorii. W zyciu nie przywiózłbym tu swojej rodziny.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
viking2008 napisał:
Tak na marginesie to wciaż jestem Polakiem. Nie uciekam z kraju jak szczur. Władze mamy zła,ale z tego powodu nie rzuce wszystkiego i uciekne. Norwegia ma tez swoje minusy. Siedzisz w Norwegii i wszystkich obrazasz nie znajac sytuacji.Jestes tutaj człowiekiem drugiej katergorii. W zyciu nie przywiózłbym tu swojej rodziny.

...jezeli Gabriel jest obywatelem 2 kategorii to ty ktorej 3,6,9?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Swojak z PL
(Polkrzysiek)
Wiking
Do RafalC75 Obrażanie innych od tępych swołoczy , tępaków świadczy o twojej kulturze , a co do zaleceń WHO odnośnie ograniczania podróżowania to są to tylko zalecenia nie zakaz również Unia Europejska jest przeciwna zamykaniu granic co zaprzecza idei swobodnego przemieszczania się obywateli.Ludzie mają różne sprawy i sytuacje do załatwienia w Polsce nie tylko natury osobistej więc proszę Cię o zrozumienie tych ludzi , którzy nie maja wpływu na zaistniałą sytuację . A na koniec pozdrawiam Cię wraz żonką i życzę miłego dnia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1401 Postów
Onty_Ja_Gabriel_3.
(Onty_Ja_Gabriel_3.)
Maniak
viking2008 napisał:
Nigdy nie głosowałem na pis. Nie jestem głupi. Więc nie wciagaj mnie w to swoje głosowaliście.
Nikogo nigdzie nie wciągam.
Sam się w to wciągasz swoimi tekstami.
To ty narzekasz na Królestwo, które dało tobie Godną Pracę i Godne Zarobki.
To ty gloryfikujesz rządy nad Wisłą, nie ja i mnie podobni, Którzy szli do Urn i głosowali Przeciwko Obecnemu marionetkowemu prezydentowi i pociągającym za sznurki tegoż, kartofla.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1401 Postów
Onty_Ja_Gabriel_3.
(Onty_Ja_Gabriel_3.)
Maniak
viking2008 napisał:
Tak na marginesie to wciaż jestem Polakiem. Nie uciekam z kraju jak szczur. Władze mamy zła,ale z tego powodu nie rzuce wszystkiego i uciekne. Norwegia ma tez swoje minusy. Siedzisz w Norwegii i wszystkich obrazasz nie znajac sytuacji.Jestes tutaj człowiekiem drugiej katergorii. W zyciu nie przywiózłbym tu swojej rodziny. Taak raczej polaczkiem i to zakamuflowanym.
Nawet avatar masz żywcem zerżnięty z Norske Tradisjoner, a nie dumnej polskiej.
- Nie siedzę w Norge z przymusu, a jedynie przebywam czasowo z wolnej chęci przebywania w tym Klimacie tak społecznym jak i kulturowym i tak dalej.
Ja nie narzekam na swój wolny wybór tak jak ty to czynisz.
Ja jestem zadowolony, chociaż może i jest mi bardzo źle obecnie finansowo, jednak 2krotnie lepiej niż w złodziejskiej tak politycznie jak i gospodarczo polandii.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
359 Postów
high octane
(high_octane)
Stały Bywalec
"Nikt ciebie na siłę nie zaciągał do Królestwa, sam wybrałeś właśnie taką swoją pozycję, to do kogo masz pretensje."

Ja wszedzie z komuchami walcze. To ze w jakims kraju sie rozprzestrzenia ta zaraza, badz jest wspierana przez obecnie rzadzacych w cale nie oznacza, ze mam zamiar biernie tolerowac taki stan rzeczy.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok