Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
2 Posty
Stasiu1981
(Stasiu1981)
Wiking
Ile trzeba zrobić testów aby skrócić kwarantannę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Stasiu1981
(Stasiu1981)
Wiking
I w jakim odstępem?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Sara Piwowar
(SaraPiwowar)
Wiking
​​​Podróżni z Polski (turyści , goście, pracownicy bez stałego zameldowania), którzy przyjeżdżają do Norwegii od 09.11 br. od godziny 00.00 muszą ponadto przedstawić po przybyciu do Norwegii zaświadczenie o negatywnym wyniku testu COVID-19.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Sara Piwowar
(SaraPiwowar)
Wiking
Stasiu pierwszy test musisz wykonać w ciagu 1-3 dni a drugi dopiero po 7 dniu wynik pewnie dostaniesz dopiero 8 dnia także niezbyt duże to skrócenie czasu kwartanny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1619 Postów
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
kaszub napisał:
Jestem ciekaw czy obowiązują mnie jakieś testy, jeśli przeszedłem covida w Polsce. Czy honoruja test na przeciwciała?
www.regjeringen.no/no/tema/Koronasituasj...id2702867/#tocNode_2
"Dersom du kan dokumentere at du i løpet av de siste seks månedene har gjennomgått covid-19, gjelder ikke reglene om innreisekarantene og smittekarantene for deg. Testen må være tatt da du var syk og ha påvist coronavirus gjennom viral RNA molecular testing (PCR). Såkalt antistofftest er ikke tilstrekkelig. Det er ikke et krav om at testen må ha vært gjennomført i Norge. Testen må være minst 2 uker gammel."

plus

reg.entrynorway.no/

Koronasituasjonen: Ofte stilte spørsmål om karantene Her finner du de vanligste spørsmålene og svarene om karantene. www.regjeringen.no
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok