Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Ryanair: mniej lotów między Polską a Norwegią w pierwszych miesiącach 2021 - Norwegia

Czytali temat:
Joanna Kuchnicka mart enty boj fra oszlo remigiusz75 Mariusz844 P (619 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Ryanair: mniej lotów między Polską a Norwegią w pierwszych miesiącach 2021
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1580 Postów
mart enty
(bodys)
Maniak
PLAN-C napisał:
Płakać nie będę ten wspaniały przewoźnik chcę wymusić na ludziach szczepienia.
Gdyby rząd wprowadził obowiązek to powstał by bunt w Kopenhadze protestowano 9 dni pod pralamentem i rząd odpuścił - w TV słyszeli o tym ?
Nie ma przymusu ale jest zmowa i korporacje chcą wymusić.
Ja już nie będę leciał samolotami tej linii lotniczej.
Konsument nasz pan? Władza w rękach ludu?
Jako obywatel jesteś nikim na Facebooku też jesteś nikim ale konsument no ! To już co innego...

A czy twoj szeroki horyzont pozwala Ci zauwazyc, ze jestes tym jednym z najbardziej płaczących na tym forum? Proktologa polecam odwiedzic. Być może przyczyną tego zalewu łez z Twojej strony może być kawałek drewna w jelicie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1580 Postów
mart enty
(bodys)
Maniak
RafalC75 napisał:
PLAN-C to baba jest i to trolica z kilkunastoma kontami, taka od rydzyka, nie widziałeś jakie linki wstawia jako dowody swojej wiedzy? dobrostan.pl , tv gloria....Co ja widzę, to widzę.
Wypowiadam się zgodnie z moimi przekonaniami, a nie Twoimi linkami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok